Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Asena'yı kim görecek?

Asena geçen hafta Benzemez Kimse Sana'nın kura çekiminde Funda Arar'a toslayınca, karalar bağlamıştı. "Ben bu sesle nasıl Funda Arar olacağım?" diyerek bunalıma girmişti. Evet, belki sesinin gücü Funda Arar olmaya yetmedi ama onun karakteristik özelliklerini o kadar güzel karikatürize etti, ruhunu o kadar başarıyla sahneye taşıdı ki; haftanın birinciliğine uzanması güç olmadı. Jürinin ve diğer yarışmacıların ona oy vermesinde; Asena'nın geçen haftalarda ettiği sitemlerin katkısı olduğunu düşünenler olabilir. Ama bana göre Asena, son derece başarılıydı. Bu kadında gizlemeye çalıştığı sağlam bir oyunculuk yeteneği olduğunu düşünüyorum. Bakalım bu cevheri gün ışığına çıkarmayı kim akıl edecek?

CEM ÇOK GERGİN
Cem Kılıç'ın hem oyunculuğunu, hem kişiliğini beğenirim. Ama bu yarışmada onu gereksiz bir gerginlik içinde görüp üzülüyorum. Unutmamalı ki, bu bir 'ispat' yarışması değil. Geçen hafta da yazdım. Burada iyi olmak için söz konusu ünlüye tıpatıp benzemek gerekmiyor. Onu en iyi karikatürize eden, izleyiciyi en fazla eğlendiren kazanıyor. Cem stresten arınıp önce kendini eğlendirmeye bakmalı diye düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA