Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN CAN YANTIR

Hangimiz 'Can Dostum' olabiliriz?

Vizyona sessiz sedasız girdi ama 'Can Dostum' filmini mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum.
Film, yamaç paraşütü kazasında boynundan aşağısı felç olan Fransa'nın en önemli iş adamlarından birinin, Phiilippe Pozzo di Borgo'nun gerçek yaşam hikayesini anlatıyor.

HİÇ OYNAMIYOR!
Borgo'yla yatalak durumdayken 24 saat ilgilenebilecek biri için verilen iş ilanına başvuruyor Abdel Sellou. Hiçbir başvurusu kabul edilmeyen, beş parasız gezen bir göçmen Abdel.
Üst üste yaptığı üçüncü görüşmeden de ret cevabı alırsa, işsizlik maaşına hak kazanacak.
Bu yüzden görüşmeye, zaten kabul edilmeyeceğini düşünerek gidiyor. Görüşmeyi bizzat Borgo'yla, Paris'in ortasında, şatoyu andıran evinde yapıyor. Hiç öyle politik cevaplar vermiyor. Birçok konuda da Borgo'ya karşı çıkıyor. Hatta yüzüne, çevresindekiler tarafından parası için 'pohpohlanan' bir adam olduğunu söylüyor.
En zor durumda bile oynamayan, ağzına geleni söyleyen bu adam, Borgo'nun ilgisini çekiyor ve işe alınıyor. O noktadan sonra bu ikili arasında müthiş bir dostluk hikayesi başlıyor.
Sonrasında yaşananları, filmi izlerken keşfedeceksiniz.
Çıkarken sadece kendinize şu soruyu mutlaka sorun: Bir şeye çok ihtiyacımız olduğunda, onu elde etmek için doğalınızdan, gerçeğinizden ne kadar ödün veriyorsunuz? 'Can Dostum' işte tam da bunu anlatıyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA