Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Miyavvvvv

Tape dünyası yandı, bitti, kül oldu. Sosyal medyada yeni gündemimiz #bacaklarınıtopla. Toplu taşıma araçlarında, evdeki kanepede geviş getirip futbol maçı izler gibi bacaklarını aça aça oturan adamlara verilen tepki. Durumu yakalayan, fotoğrafı çekip, paylaşıyor.
Haksız sayılmazlar. O kadar ayarsız, pusulasız, arsız, saygısızız ki artık kabalık normal, kibarlık anormal geliyor gözümüze. Her yer taciz, her yer mücadele. İstersen #aklınıbaşınatopla...
"Survivor'da sevişme görüntülerini gördünüz mü?" gıcıklamasıyla Twitter'da link dönüyormuş, merak duygusuna yenilip tıklayan virüsü kapıp ayvayı yiyormuş. Binlerce Twittercı mağdur olmuş.
İnsanın başına ne gelirse meraktan. Maalesef merak ettiğimiz tek şey başkalarının yatak odası. Bilince ne olacaksa. Diyelim orada o görüntüler vardı. Survivor'da yarışırken, bir yandan da sevişiyorlardı ve sen izledin. Eee? Allah rızası için şu meraklı arkadaşlardan biri çıkıp bizi aydınlatsın, eeee?
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın 'bunlarda İslam, edep, fazilet yok, işi ticarete dökmüşler' kıvamında çıkışıyla sarsılan Adnan Hoca ve kedicikleri tepki göstermiş.
Bundan sonra kedicikler hocalarının karşısında yer almayacakmış. Tam da bahar gelmişti, aşkolsun vallahi. Miyavvvv.
Ne dedik; bahar geldi, önümüz yaz. Erkeklerde kısa kollu gömlek, etli gövdelerine yapışık tişört, omuzlarında kazak sevmeyen kadınlar için yüz buruşturma dönemi başlamıştır. Hayırlı olsun.
Bazı isyanlar hiç cool değil. Mesela sigara içilmeyen yerde, "Başlarım sizin kurallarınıza" çıkışıyla sigara yakmak çocuksu şımarıklıktan başka bir şey değil. Günü yakalamak lazım değil mi canım.
Kişisel Gelişim kafasına girince kalemi biberli, ortalar yapan, başkalarının olaylarını cımbızlayıp, didikleyip gündemler pırtlatan köşeci olmak kolay değil. Bir zamanlar ağzını sulandıran şeylerin cazibelerini yitirmesi, gözüne komik gelmesi de ayrı mesele.
Şu başlıkta bir haber denk gelip, tırstım; Yatırımınızı smokine yapın. Bir anda gözümde kağıtlar, paralar, riskler, karlar, bonuslar uçuştu. Biz kadınlar bu sezon yemeyip içmeyip yatırımımızı smokine yapacakmışız. Gerisi kolaymış. Hadi be. Smokine yatırım yapmak.... İddialı cümleler bunlar.
Murat Boz ile Gülşen düet yapmış, klipleri çok seksiymiş. Sevgili gibi sarılıyorlar, koklaşıyorlarmış. Buna kim inanırmış. Gülşen'in sevgilisi Ozan Çolakoğlu, Murat'ın sevgilisi Eliz ne kadar da genişmiş. Pesmiş.
Altı üstü bir klip arkadaşlar sakin olalım. Gerçek olmasına gerek yok. Eğlence, müzik, pop gibisine şeyler bunlar. Korkacak bi'şey yok.
En ciddiye almamız gereken şeyleri es geçip, en saçma noktada efelenmemizin hastasıyım.
Peşpeşe okuyacağınız iki kitap önereyim. Don Miguel Ruiz'in Ötesi Yayıncılık'tan çıkan kitapları 'Dört Anlaşma' ve ardından 'Beşinci Anlaşma'. Bildiğiniz her şeyi bırakmaya hazırsanız, size iyi gelecektir. Yoksa zaten okumazsınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA