KENT merkezine en yakın piknik alanı ya da sessiz bir orman içindeki restoranda alakart yemek isteyenlerin tercihi Anadolu Park Restaurant, başka yerde tadamayacağınız yemeklerin yanında dinlence ve eğlence çeşitleri de vaat ediyor. Aksu girişindeki 225 dönüm çam ormanı içindeki alakart restoran, ailelerin, pik- nik yapmak isteyenlerin, personel iş grupları ile kır düğünü yapmak isteyenlerin tercihlerine cevap veriyor.
MEKANLAR TAŞ VE AĞAÇTAN
İşletme sahibi Uğur Yeğinaltay, 1999 yılında Anadolu Et adlı mekanında Antalyalı tatbilirlere kendini tanıtmıştı. Gözdesi olan yeni mekanını 2006 yılında açan Uğur Yeğinaltay, 400 kişilik ana restoran ve kır kahvesini falez taşı, Kayseri taşı ve ağaç malzemelerden Nevşehir'den getirdiği ustalara yaptırdı.
ORMANDA MANGAL
Ormanın çeşitli yerlerinde mangal keyfi yaşayabiliyorsunuz. Evden mangal, kömür taşımanıza gerek yok. Birçok noktada çocuklar için oyun alanları da bulunuyor. Orman içinde gezinti yapabilmeniz için yürüyüş yolları yapılmış. Aynıca özel otoparklı yeşil alan, bin 700 kişilik kır düğünü alanı olarak kullanılıyor.
PAZAR KAHVALTILARI
Pazar günleri saat 09.00 ile 13.00 arasında kişi başı 22,5 TL'den yararlanabileceğiniz açık büfe kahvaltı veriliyor. Büfe kalktıktan sonra ve haftanın diğer günlerinde serpme kahvaltı veriliyor. Omlet çeşitlerinden gözlemeye, ciğer şişinden portakal suyuna kadar kahvaltınızda ne ararsanız var. Kış mevsiminde 45, yaz mevsiminde 65 kişilik personelin çoğunluğu, Uğur Yeğinaltay ile en az 5 yıldır birlikte. Aralarında 19 yıldır çalışanı var. Bunlardan birisi de, 17 yıldır Uğur Yeğinaltay'ın mutfağı emanet ettiği şefi Vahap Yüce. Bilhassa et yemekleri ustası Diyarbakırlı Vahap Usta, asla şoklu ürün kullanmıyor.
BALIK İSTEYENE BALIK
Balık isteyenleri de geri çevirmeyen restoranda, grida, çipura, levrek gibi balıkların öncesinde, pavurya, ahtapot, karides gibi deniz ürünlerinden oluşan mezeler menüde yer alıyor. Burada 35 çeşit meze, Arnavut ciğerinden paçanga böreğine kadar 9 çeşit ara sıcak ve 4 çeşit de salata sunuluyor.
GRUPLARA KUZU ÇEVİRME
Menüye yeni eklenen Sebzeli Kuzu, kuzunun kısa beli denilen en lezzetli etten üretiliyor. Hünkar beğendi ve zırh kıymayla yapılan Adana Kebap da tavsiye ediliyor. Gruplar için kuzu çevirme ya da güveç de yapılıyor. Bunun için iki saat öncesinden aramanız yeterli.