Akdeniz mutfağının lezzetlerini Antalyalılara, a la carte kahvaltısı, brunchı, öğle ve akşam yemekleri ile sunan Patio Bistro&Restaurant daha önceden 'Kokoreç Gecesi' düzenleyerek misafirlerini farklı bir konsept ile ağırlamıştı. Düzenlenen ikinci gecenin konsepti ise Toskana'ya ait tatlar üzerine kuruldu. Dana carpaccio, Toskana usulü ciğer güveç, İtalyan peynir tabağı, domates, fesleğen ve sarımsaklı bruschetta, 'Bresaola' usulü ev yapımı kuru et, pirinç salatasından oluşan başlangıç yemeklerinin ardından ara sıcaklar olarak mantarlı risotto, pennearrabbiata, lasagna bolognese, pizza margherita'nın, roastbeef, patates püresi, mantar kekten oluşan günün ana yemeğinin ardından tatlı olarak da tiramisu servis edildi.
AYDA İKİ KEZ ETKİNLİK VAR
'Toskana Gecesi'nde canlı Akdeniz müzikleri eşliğinde tadılan menü misafirler tarafından oldukça beğenildi. Modacı Deniz Koparal ailesiyle birlikte, Mustafa-Şule Sözen, Mustafa-Demet Yapan, Bora Çiğdem Sinanoğlu, Serkant-Tuba Sinanoğlu, Tunç-Ebru Uluç, Bilge Pasinler, Arzu Barut gibi birbirinden seçkin davetlilerin katıldığı gecede tam bir lezzet şöleni yaşandı. Davetlileri bizzat karşılayıp konukları ile tek tek ilgilenen Korkut Oray; bu tip etkinlikleri gelen talep üzerine artık ayda iki kez düzenleyeceklerini söyledi.