Türkiye'nin en iyi haber sitesi

’28 Mart’ta gerçekleşecek Yeniay’ın burçlara etkileri

Koç: İlişkilerde yorgun düşenler, sizler için Yeniay'ın müjdesi var. Sürpriz ilişkiler getirebilir. Süregelen ilişkilerde ve iş birliklerinde ise yeni fırsatlar ve girişimler yapmak için çok uygun bir dönemde olacaksın. Evlilik kararı, nisan gibi organizasyonlar için koşturmak isteyebilirsin. Bu süreçte görünüşüne ve düşüncelerine de yenilik veriyorsun.

Boğa: Günlük yaşamına yenilikler yapmak isteyebilirsin. Yaşam alanında değişikler başlayabilir. Ev veya ofiste dekorasyon, kendin için bir beslenme programı uygulamak, giyim stilinde değişimler, günlük işlerin için yardımcı bulma Yeniay'ın konuları arasında yer alabilir.

İkizler: Yaşamınıza neşeli ve pozitif enerjiler taşıyabilir. Bu dönemde sürpriz tanışmalar ile başlayacak hızlı aşklar, arkadaşlıklar, eğlenceli faaliyetler, şans oyunlarında fırsatlar hayatını renklendirebilir. Evcil hayvan sahibi olmak ve çocuklarla ilgili keyifli gelişmeler olabilir.

Yengeç: Ev ve aile ile ilgili kavramlarda hızlı gelişmeler yaşaman mümkün. Satın almak, kiralamak, taşınmak, ev içerisinde tadilat gibi konular gündeme gelebilir. Aile üyeleri ile ilgili beklenmedik sağlık konulu gelişmeler gündeme gelebilir. Bu dönemde sorunlu ilişkileri bitirmek için de daha kararlı olabilirsin.

Aslan: Zihnin hareketleniyor, kararlılığın artıyor! Bu dönemde eğitim, grup çalışmaları, organizasyon gibi konularda aklına çeşitli ilginç fikirler gelebilir. Seyahat, medya, yayıncılık ve ticari konularda yeni girişimler yapabilirsin. Kardeşleriniz ile ilgili gündemi baştan aşağı sarsacak güzel gelişmeler söz konusu olabilir.

Başak: Maddi konularda bazı gelişmeler iş yükünü arttırabilir. Kendi işinin sahibi isen yeni çalışma arkadaşları ekibine katabilirsin. Yeni kazanç fırsatları çıkabileceği gibi, beklenmedik masraflar da gündemine gelebilir. Maddi konularda risk almak yerine var olanı düzene sokmak isteyebilirsin.

Terazi: Burcunda meydana gelecek Yeniay değişim için şimdi zamanı dedirtiyor. İlişkilerinde, görüntünde ve duygularında yeni bir dönem başlıyor. Eskiyi bitirmek için önüne yeni fırsatlar geçebilir. Gerekli azim ve cesareti gösterdiğin sürece özel yaşamında çok önemli atılımlar yapabilirsin.

Akrep: Bilinçaltın ve sezgilerin yeni keşifler yapmanı sağlıyor. Ruhsal yönüne duygusal anlamda bir yön verirken yeni bir ilişkiye başlamak zor olmayabilir. Sağlık sorunların için de ideal bir dönem olabilir. Alışkanlıkların için yeni ve radikal değişimlerin ile çevreni etkileyebilirsin.

Yay: Yeni iş projeleri teklifler, yeni arkadaşlar ve çevreler getirebilir. Bu dönem hayatını etkileyecek önemli, sıra dışı insanlarla tanışabilirsin. Edebiyat, sanat, yazı işleri gibi yaratıcı, orijinal, ilginç fikirlerle karşılaşabilirsin. Biten ilişkinin ardından yas tutmuyorsun, sosyal hayatın hareketleniyor.

Oğlak: Kış aylarının sancılı konularını geride bırakıyorsun. Özellikle bu dönem sana kim dost, kim rakip görmen kolaylaşıyor. İş ve kariyerinde yeni fırsatlar getirebilir. Uzun süredir beklediğin bir terfi, iş değişikliği bu dönemde gerçekleşebilir. İş yeri, ev, ofis gibi yaşadığın yerde bir yenilik de söz konusu olabilir. Toplum önündeki statünü etkileyecek hızlı değişimler gündeme gelebilir.

Kova: İlişkiler anlamında hayatını olumlu yönde etkileyecek sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Eğitim, yurtdışı, medya, yayıncılık ile ilgili kavramlarda hızlı gelişmeler söz konusu olabilir. İş çevreniz, arkadaş gruplarının desteğini de alarak yeni projelere cesaretle adım atabilirsin.

Balık: Kazançlarınız dışında sürpriz bir gelir ve maddi kaynakla karşılaşabilirsin. Ortaklıklar ve eşinde gelebilecek maddi destekler yanı sıra, uygun şartlarda bir kredi alabilir, prim, ikramiye, nafaka, miras gibi konularda gelişmelerle karşılaşabilirsin.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK YORUMLARI

AYLIK BURÇ YORUMLARI

YILLIK BURÇ YORUMLARI

BUGÜN DOĞANLAR İÇİN PUSULA

BURÇ HESAPLAMA

Doğum Gününüz

YÜKSELEN BURÇ HESAPLAMA

Burcunuz Saat Aralığı

BURÇ UYUMU HESAPLAMA

Burcunuzun ve onun burcunun aşk hayatınıza etkisi ne olur? Burcunuz Onun Burcu
SON DAKİKA