Türkiye'nin en iyi haber sitesi

9 Temmuz Dolunay’ının burçlara etkileri!

Koç: Gözlerinize bakamayanlarla bir anda karşı karşıya gelmek kaderin kendi içinde ince bir hesabı olduğunu görecektir. Kabul etmek veya etmemek senin iradene bağlı. Çünkü sen kimin ne yapmaya çalıştığını gayet iyi biliyorsun. Hayatını değiştirecek bir dönem başlıyor.

Boğa: Sorgulamak yargılamak yaşamını cendereye sokar. Gel yüreğindeki eksikliği toprak burcunda gerçekleşecek bu Dolunay ile birlikte çöz. Sözler her ne kadar yüreğinde yankılansa da değiştirmemeyi, olduğu gibi sevmeyi seç. Bu döngüde toplumsal etkileri hayatının her alanında hissedebilirsin.

İkizler: Sessiz çığlıkların yaşından çok yaşamı ağırlaştırdı. Toprağın bile hareket ettiği döngüde, mutluluğa açılan yol belki de cesaret etmekle başlıyordur. Son 7 yıldır kaybettiğini düşündüğün her şeyi geri kazanmaya başlayabilirsin.

Yengeç: Geçmişi yaşmaktansa geri dönüp yüzleşmeye ne dersin? Hastalık kayıp üzüntü hepsini gördün, yaşadın. Büyüklük hissedenindir. Unutma hesaplaşan, bu dönem en özgürleşir. İş hayatına dair köklü değişimler yaşayabilirsin.

Aslan: Benliğinin gücünü göreceksin. Kaybetme korkusunun aslında ayağındaki prangadan başka hiçbir şeye yaramadığını en yalın haliyle göreceksin! Özgürleşiyorsun. İkili ilişkileri iş ilişkileri, aile bağları yeniden düzenlenmeye başlıyor.

Başak: Senin şahidin, yaptıklarını siluetidir, sende biliyorsun. Gül olma vakti geldiğinde çevrendeki dikenlerin hiçbir önemi kalmadığını göreceksin. Yeniden doğuyorsun! Bireysel konularda çok daha hassaslaşabilirsin.

Terazi: Aklının almadığı hesapları başkasına çıkartmadan yol alıyorsun. Emeğini hiçe sayanlar gün gelince kapına köle oluyor. Mistik konular ilgi alanına girerken, kendini iyi hissetmek adına farklı aktivitelere yönelebilirsin.

Akrep: Her açılan hesap bir sonrakinin akıbetini belirler. İç dünyanın hazinesini ancak değecek yürekler ile paylaşıyorsun. İhtirasın başarı getiriyor. Yaşam alanı, kişisel değişiklik, marjinal kararlar almak senin için artık hiç zor olmayabilir.

Yay: Her yolun bir sonu varsa bir de çıkışı vardır…Kalbine, emeğine, inancına hasar veren kim varsa yol gösteriyorsun. Değmeyen aşk için artık ağlamak yok! Daha önce sorun haline getirmeyeceğin konular üzerinde çok fazla zaman harcayabilir, hayatına gereksiz sorunlar alabilirsin.

Oğlak: Kalbinin yüceliğini ancak bu gökyüzü çözer! Sadakat, itiraf, gerçekler ile yüzleşmek hiç bu kadar iyi gelmemişti. Seni kısıtlayan her ne ise hoşcakal demek kolay olacak. Kendini, kararlarını çok daha hızlı harekete geçireceğin bir döngü içerisinde bulacaksın.

Kova: Kalıplarından kurtulmak için önce kendini salı vermelisin. Bu süreç öyle bir yol ayrımı ki inandığın her şeyi sorguluyorsun. Yeni başlangıçlar için hazırsın. Gizli, saklı hiçbir şey kalmayacak. Kendinden bile sakladığın sırların ortaya çıkabilir.

Balık: Mesafeler seni ister istemez büyütüyor. Geçmişle hesabını ancak onunla karşılaşırsan çözebileceksin. Hak ettiğin itibarı kazanıyorsun! Kazanmaya bir yerden başlaman gerektiğini çok net hissedeceksin.

AKREP BURCU GÜNLÜK YORUMLARI

AYLIK BURÇ YORUMLARI

YILLIK BURÇ YORUMLARI

BUGÜN DOĞANLAR İÇİN PUSULA

BURÇ HESAPLAMA

Doğum Gününüz

YÜKSELEN BURÇ HESAPLAMA

Burcunuz Saat Aralığı

BURÇ UYUMU HESAPLAMA

Burcunuzun ve onun burcunun aşk hayatınıza etkisi ne olur? Burcunuz Onun Burcu
SON DAKİKA