Kökü
geçmişe dayanan zengin Antep lezzetlerinden örnekler sunan 27 Gaziantep Mutfağı, Mavişehir Atakent, Bayraklı ve Buca şubeleriyle İzmirliler'i keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. İzmir'de üç farklı lokasyonda Gaziantep'in iştah kabartan mönü ve yöresel yemekleriyle lezzet rüzgarı estiren 27 Gaziantep Mutfağı'nda, binlerce yıllık kalite ve geleneğin yansıması olan kebap ve özel yemekler yoğun talep görüyor. 27 Gaziantep Mutfağı Kurucusu Metin Tokatlıoğlu, İzmir'de aradığı Antep lezzetlerini bir türlü bulamadığı için restoran işine girdiklerini belirterek, hem lezzet, hem de sunum konusunda iddialı olduklarını söyledi. Tokatlıoğlu, "Antep mutfağının spesiyalleri olan kuru patlıcan ve kuru biber dolması, çiğ köfte, içli köfte, yuvalama, mezeler, salata ve tatlıların kısa sürede müdavimleri oluştu. Yalnızca bir restoran işletmiyoruz, bir kültürü de tanıtıyoruz" diye konuştu. Baharatları Antep'ten özel olarak getirttiklerini kaydeden Metin Tokatlıoğlu, kıyma kebabı, fıstıklı kebap, patlıcan kebabı, Ali Nazik, beyti, ciğer ve ızgara çeşitlerinin de çok beğenildiğini dile getirdi. Yeni yatırımlarla, Antep lezzetlerini Mavişehir Atakent, Bayraklı ve Buca'da toplam 3 şubeyle İzmirliler'e sunduklarını hatırlatan Tokatlıoğlu, yeni şubelerle Antep lezzet zincirini daha da büyütmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.