Anadolu mutfağıyla meşhur Konyalı Ahmet Usta, 25 şubesiyle hizmet veriyor. 2007 yılında ilk şubesini 12 masalık restoranıyla Gaziemir'de açan Konyalı Ahmet Usta, verdiği hizmet, lezzet ve hijyen ile yükselişini hızlı sürdürüyor. Etli ekmek, fırın kebap ve diğer çeşitleri ile başlayan mönü, şimdi döner, çorba ile çeşitlendi. Yatırımcıların katıldığı yılda bir kez gerçekleştirilen bayi (francheise) fuarı için hazırlıklarını sürdüklerini belirten Konyalı Ahmet Usta Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Bulut, "Anadolu mutfağını tanıtarak, fast food gibi sağlıksız beslenmeyi önlemek istiyoruz. Fuarda görüşmeler yapılacak. Bağlantılar kurulacak. Her yıl katıldığımız fuar bizim için verimli geçiyor. Lokasyon kararından iç dizayna kadar her şeyi biz yapıyoruz. Hedefimiz 5 yıl sonunda 40 şubeye ulaşmak" dedi.