Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gel Eşkıya geeel..!

Bana göre bir dizinin en gerçek başarı ölçütü; ne reytinglerde zirveye oturması, ne reklam veren tarafından tercih edilmesi, ne de sosyal medyada diğerlerinden daha fazla yer alıp milletin ağzını meşgul etmesi.
Bana göre bir dizinin başarısı, 'kendini özletme yeteneği' ile ölçülmeli.
Ben yıllardır, yaz boyunca çok az diziyi özledim. Pek azı için 'Sonbahar gelse de yeni sezonunu izlesem' diye gün saydım. Ama şimdi atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için 4 Ekim'i iple çekiyorum.
Yeni sezonun ilk bölümü için yayınlanan iki fragman beni daha da iştahlandırdı. Belli ki hikayenin ucu çok açık. Hani öyle 20 sayfalık öyküyü, dört sezona yaymak için debelenen dizilerden olmayacak. Bir de transfer var ki, tam 'nokta atışı' olmuş. Sanem Çelik'ten söz ediyorum. Dominant karakterlerin birbiriyle düello ettiği böylesine yüksek gerilimli bir dizi için gerçekten de 'bulunmaz Hint kumaşı.' Bugüne kadar bir yanıyla sert, dirençli, diğer yanıyla duygusal ve kırılgan karakterleri büyük bir başarıyla ekrana taşıyan Sanem Çelik'in bu diziye müthiş bir renk ve ivme kazandıracağını düşünüyorum.
Ama eminim Meryem (Deniz Çakır) benim gibi düşünmüyordur. Zira bu sezon 'Kara melek' Sanem'den çok çekeceği var...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA