Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aman duymazdan gelelim!

Evrende yalnız mıyız? Başka gezegenlerde de hayat olabilir mi? Varsa, uzaylılar dünyamızı ne zaman ziyaret edecek? Bu sorular yıllardır kafalarımızı meşgul ediyor. Ünlü bilim adamı Stephen Hawking ise 'Hawking'in Favori Yerleri' adlı belgeselde, hepimizin tüylerini diken diken eden açıklamalarda bulundu. Dedi ki: "Yakında Gliese 832c adlı gezegenden sinyaller alabiliriz. Ama bu sinyallere yanıt vermemiz pek akıllıca olmaz. Çünkü bize sinyal gönderebilecek kadar gelişmiş bir medeniyetin dünyamıza barışçıl nedenlerle ulaşmaya çalışacağını düşünmüyorum. Sonumuz, bir zamanlar beyaz adamla tanışan Kızılderililere benzeyebilir..."
Bildiğim kadarıyla ABD çöllerinde dünyaya uzaydan gelebilecek sinyalleri dinleyen ve evrene sürekli sinyal gönderen dev antenlerimiz var. Acaba diyorum, evrene göz kırpmayı acilen kessek mi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA