Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yuvayı yıkan kıskançlık

'Evi kırıp döktü altı dadı kaçırdı'

Oyuncu Bade İşçil Süalp, iki yıllık eşi Malkoç Süalp'ten psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açmış ve dava dilekçesindeki iddialar, geçen hafta magazin gündemine damga vurmuştu. Sonra Bade Hanım'ın boşanma dilekçesini geri çektiği ortaya çıktı ama iddialar yenilir yutulur gibi değildi.
Dilekçede özetle şunlar yazıyordu: "Davalı koca, her sinirlendiğinde sözlü şiddet uyguluyor, bağırıp çağırıyor, onur kırıcı davranışlarda bulunuyor.
8 aylık çocuğunun yanında bile öfkesini kontrol edemiyor. 'Çocuğu emzirmeyeceksin, kucağına almayacaksın, sütünü biberona koyacaksın dadı verecek, çocuk 2 yaşına geldiğinde Londra'ya yatılı okula göndereceğim, artık onu göremeyeceksin' diyerek yeni doğum yapmış Bade Süalp'i psikolojik yönden yıprattı. Boşanmak için 600 bin lira tazminatın yanı sıra, çocuğu için aylık 30 bin lira iştirak nafakası ve kendisi için aylık 40 bin lira tedbir nafakası istiyoruz."

GÜNLÜĞÜNE İDDİALARININ TAM TERSİNİ YAZMIŞ
İşadamı Malkoç Süalp, bu iddialar karşısında sessizliğini koruyor ve konuşmaya da niyetli görünmüyor ama ben yakın çevresinden birkaç kişiyle konuşmayı başardım. Onlar öyle iddialarda bulundu ki, en az İşçil'in iddiaları kadar şaşıracaksınız.
Malkoç Süalp'in yakınlarının iddialarına göre; Bade İşçil, hamileliğinde panik atak olmuş ve birçok sorun da bu yüzden çıkmış.
Dört defa panik atak geçirmiş ve doğumdan sonra normal olmayan davranışlara başlamış. Kızının gerginliği babasına da yansıyınca, baba İşçil doğum için gittikleri hastanede olay çıkarmış. Malkoç Bey, doğuma girip çocuğunun göbek bağını kendisi kesmek istemiş ama Bade İşçil'in babası, "O adam kızımla bebeğinin duygusal bağını ortadan kaldırmak istiyor, göbek bağını o kesemez" diye ortalığı karıştırmış.
Bade İşçil de bunu babası gibi yorumlayıp dilekçeye yazmış.
Bade İşçil, Malkoç Süalp'in oğlunu emzirmesini istemediğini ve kötü bir baba olduğunu iddia ediyor ama günlüğüne tam tersini yazmış. Söylenenlere göre İşçil, Azur'u doğurduğu günden itibaren günlük tutmuş ve oğlunu emzirdiğini, Malkoç Bey'in kendisine nasıl yardımcı olduğunu, ne kadar iyi baba olduğunu yazmış.

KIRILMADIK EŞYA BIRAKMAMIŞ
Yakınları, Malkoç Bey'in Azur'u 2 yaşında Londra'ya götüreceği iddialarının da yalan olduğunu söylüyor. Malkoç Bey; oğulları doğduktan beş gün sonra İşçil'le birlikte 2 yaşından 6 yaşına kadar Papatya Anaokulu'na gitmesi, daha sonra da ilkokulu ENKA İlköğretim Okulu'nda okuması için kayıt yaptırmış.
İddialara göre İşçil, oğluna hastalık derecesinde düşkünmüş. Oğlunu, Malkoç Süalp'in ailesinden, hatta Malkoç Bey'den bile kıskanmış.
Kayınvalidesi ve eşinin teyzesi çocuğu kucağına almaya kalktığında sinir krizleri geçirmiş! İşçil'in kıskançlıkları yüzünden altı dadı, bir de yardımcı kadın istifa edip gitmiş.
İşçil; sadece çocuğunu değil, eşini de aşırı derecede kıskanıyormuş. Bu aşırı kıskançlık yüzünden birçok olay yaşanmış. İşçil eşini, iş ve özel çevresinde birçok kez zor durumda bırakmış.
Hatta bir keresinde Malkoç Süalp, şirkette üst düzey bir kadın yöneticiye BMW 5.20 otomobil tahsis edince ortalık karışmış. Bade İşçil "O kadın, nasıl benimle aynı arabaya biner? Nasıl ona benim arabamın aynısını alırsın? O zaman bana Bentley alacaksın!" deyip ortalığı birbirine katmış. Bu kıskançlık krizi sırasında da evde kırmadık eşya bırakmamış.
Bir başka gün, yurt dışından bir arkadaşının 'Görüşelim' mesajını görüp Malkoç Süalp'in yüzünü tırmalamış.
Bir kıskançlık krizi sırasında da Malkoç Bey'in dizüstü bilgisayarını, yazıcıyı ve elektronik eşyaları camdan aşağı atmış.

NİŞANTAŞI'NDA EV BANKADA PARA
İşçil'in oturdukları Savoy Sitesi'nde eşiyle kavga edip küfür yağdırdığı ve site güvenliğinin tutanaklarına girecek derecede olayların büyüdüğü kulağıma geldi.
Bade İşçil, mahkemeye gidip "Boşanmak istiyorum ama barınacak yerim yok" diyerek barınma isteğinde bulunmuş. Mahkeme, Bade İşçil'in talebini kabul etmiş ve iki ay korunma tedbirlerinin uygulanmasına karar vermişti.
Ayrıca, Malkoç Süalp'in 'öfke kontrolü, stresle başa çıkma, şiddeti önlemeye yönelik farkındalık sağlayarak tutum ve davranış değiştirmeyi hedefleyen eğitim ve rehabilitasyon programlarına katılması' kararlaştırmıştı. Bu konuyu da Süalp'in yakınlarına sordum. Bade İşçil'in Nişantaşı'nda boş bir evi, banka hesabında da yüklüce para varmış. Bu arada Süalp, Bade Hanım'a evlendikten sonra bir de ofis hediye etmiş; yani bir de ofisi varmış. Süalp'in yakın çevresinin iddiaları böyle. Kim doğru, kim yalan söylüyor bilmiyorum ama adli tatil bittikten sonra karşılıklı olarak boşanma davası açacak olan çiftin boşanma sürecinin çok sancılı olacağı kesin.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA