Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

En ‘güzel’ buluşma!

Türkiye'nin tescilli güzelleri yıllar sonra bir arada

Onlar bir zamanlar Türkiye'nin en güzel kızlarıydı. Özlem Kaymaz 1992'de, Arzum Onan 1993'te Pınar Altuğ da 1994'te Türkiye Güzeli seçilmişti. Tescilli güzeller yıllar sonra bir araya geldi. Anadolu Hisarı'ndaki Big Chefs'te buluşan üç güzel, eski günleri yad edip keyifli saatler geçirdi.

HİÇ DÜŞMAN OLMADILAR
90'lı yıllarda gelenek olduğu üzere Türkiye güzeli olanlar manken olur ve geçimini podyumdan sağlardı. Arzum Onan, Pınar Altuğ ve Özlem Kaymaz da öyle yaptı; hepsi podyumların en ünlü mankenleri ve birbirlerinin de en büyük rakipleri oldular.
Ama onlar, düşman rakiplerden değildi; aynı zamanda çok iyi dosttular. Zaten önceki günkü buluşmalarında çekilen bu fotoğraf da bunun bir göstergesi.

ÇOCUK MUHABBETİ YAPTILAR
İkisi oyuncu, biri de işletmeci olarak hayatına devam eden güzeller, 'Türkiye'nin en güzeli' seçilip defileden defileye koşarken bekardı. Oysa şimdi evli barklılar ve hepsinin boylarınca çocuğu var.
Arzum Onan ilk evliliğini, Pınar Altuğ ise ikinci evliliğini sürdürürken, Özlem Kaymaz ise Hollandalı eşinden boşandı ve şimdi mutlu bir aşk yaşıyor.
Dolayısıyla yıllar sonra bir araya gelen güzeller; yaklaşık üç saat süren bu buluşmada, daha çok evlilik, çocuk ve annelik üzerine konuştu.
Bu arada yıllar, onların güzelliklerinden pek bir şey alamamış; sizce de öyle değil mi?

Bu buluşmadan bir kare paylaşan Özlem Kaymaz altına, "20 yıllık dostluğa, çöpçatanlıklar, evlilikler, çocuklar, işler, güçler, sevinçler, üzüntüler, aşklar, seyahatler bir sürü şey sığdırdık. Şükürler olsun" diye yazmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA