Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Mutluluk pozları mazide mi kalacak?

1987 Türkiye ikinci güzeli Şebnem Dinçgör, Kasım 2015'ten bu yana işadamı Melih Özkan ile mutlu-mesut bir ilişki yaşıyordu. Ancak duydum ki, yaklaşık 15 gün önce aşıkların arasından kara kedi geçmiş! Şebnem Hanım, Şubat ayında uzun zamandır amansız bir hastalıkla boğuşan babası İrfan Dinçgör'ü kaybetmişti. Melih Bey de moral olsun diye, ay başında Şebnem Hanım'ı önce Viyana'ya, ardından da Courchevel'e tatile götürmüştü. Instagram'da paylaştıkları fotoğraflarda çok mutlu görünen aşıklara galiba nazar değdi!

HOLLYWOOD YILDIZI İLE AŞKI DA 1.5 YILDA BİTMİŞTİ
Yakın çevresinden öğrendiğime göre, Şebnem Dinçgör ile Melih Özkan yollarını ayırmış.
Birkaç hafta önce tatilde mutluluk pozları veren çift neden ayrıldı, anlayamadım doğrusu. Oğlu Kerim'in babası Mehmet Dereli'den 2012'de boşanan Şebnem Hanım, bir yıl sonra Hollywood yıldızı Eduardo Costa ile flört etmeye başlamıştı.
Ancak kıtalararası aşk, 1.5 yılda bitmişti. Bakalım Melih Özkan ile öpüşüp barışacaklar mı? Yoksa Şebnem Hanım'ın bu aşkı da 1.5 yılda nihayete ermiş mi olacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA