Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Gizli kaçamakların adresi İtalya sahilleri

Aynı çifleri, aynı aşk manşetleri ile Bodrum-Çeşme hattında takip ediyorsunuz. Ee artık Yunan adalarının da gizemi kalmadı; elbet bir tanıdıkla karşılaşıyorsunuz. Bundan kaçan birçok ünlü isim, şu aralar limon kokulu güney İtalya sahillerinde keyif çatıyorlar. Positano, Amalfi ve Sorrento'da magazine yakalanmadan gezip tozuyorlar. Eğer sizin de gizli flörtleriniz varsa, hemen İtalya'ya ışınlanın! Belli mi olur; belki siz de ünlü aşklardan birine denk gelirsiniz.

MİKONOS İDDİALARI
Mikonos üzerine sayısız iddia dolaşıyor. Kimileri kriz sebebiyle bankamatiklerin 20 Euro'dan fazla nakit vermediğini, bu yüzden de yanınıza deste deste nakit para almanız gerektiğini söylüyor. Bazıları ise 'Yok be abartmasınlar' deyip adadaki Nammos ve Scorpios gibi ünlü mekanlarda kredi kartıyla ödeme yapılabildiğini ve hiçbir sorun yaşamadıklarını söylüyor. Vallahi aklım karıştı! Bu arada Nammos'ta bu sene Arap konukların yoğunluğu göze çarparken, Scorpios'un yükselişi devam ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA