Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

İdo ve Kate Moss bizi trollüyor mu yoksa?

Independent'ta yer alan habere göre; Twitter kullanıcısı iki arkadaş, San Francisco Sanat Müzesi'nde sergilenen eserlerden pek memnun kalmadıkları için yere gözlük bırakmış. Ardından da ziyaretçilerin gözlüğe nasıl tepki verdiklerini görüntülemişler... Trollendiğinin farkında olmayan ziyaretçiler de, sözüm ona eserin önünde fotoğraf çekip düşünmeye başlamışlar. Daha sonra iki kafadar, gözlüğü yerinden alıp şaşkın bakışların ardında müzeyi terk etmişler.

MAGAZİN TROLLERİ
Modern sanatta; gündelik ve anlamsız gibi görünen sıradan nesnelerin sanat eseri olarak değerlendirilmesini çok kez görüyoruz. Ben de ne zaman benzeri galerilere gitsem gözüm hep sanat olarak adlandırılan nesnelere takılır, 'Bunun ne manası var şimdi?' diyerek onlara şaşkın bir ifade ile bakarım. Belki de sanatçı bizi trollüyordur diye düşünürüm hep... Bu arada Türkçe'mize geçen bu trol kelimesine de hastayım! Bir nevi alay edip kafa bulmanın sosyal medya dili işte... İş trollemek olunca, magazin sayfalarında da bazı ünlüler ve haberler için 'Şaka herhalde. Bizimle kafa mı buluyor yoksa?' dediğim oluyor. Çünkü ünlülerin trollemelerinin artçı etkisi, takipçileri üzerinde korkunç sonuçlar yaratabiliyor. İşte son günlerin trolleyen magazin haberleri...
Sarı meçli saçları ile İdo Tatlıses. İdo'nun saçındaki meç gibi altın sarısı boyayı görünce 'İdo bizi trollüyor herhalde' dedim. Yahu İdo'cuğum oldu mu bu saç şimdi? Hayır sen yaptın, ben sustum; peki ya seni örnek alan gençler bu yaz sahillerde rengarenk gezerse ne olacak ? Fenalardayım; bunun pembesi, turuncusu da gelir şimdi.
Brezilya bikinisi ile Nilüfer Gürbüz. Özge Özpirinçci'nin 'Bi atlayıp çıkacağım, cümlesini fazla ciddiye aldıysak zaar' notuyla paylaştığı video, 500 bin kez izlenmiş. Özge'nin paylaştığı videoda, Buğra Gülsoy'un kız arkadaşı Nilüfer Gürbüz'ün Brezilya bikinisi eleştiri bombardımanına tutuldu. Lafım Nilüfer'e değil ona yakışmış, onda mis gibi durmuş, kendisi taş gibi de olmuş. Fakat Nilüfer'in bikini sezonunun açıldığı bu dönemde yaptığı trollemenin artçı etkisi, korkunç sonuçlara sebep olabilir; Çeşme- Bodrum sahil hattında poposuna güvenen Brezilya bikinisi giyecek. Bu işin yakışanı var, yakışmayanı da ama biz millet olarak yakışmasa da popüler diye takıp/ giymeye bayılıyoruz. Ah bizim lömbür lömbür kızlarımız umarım öyle bir hata yapmaz...
Yeni aşkıyla Kate Moss. Ünlü ex-model 42'lik Kate Moss, yönetmen arkadaşının 18 yaşındaki oğluyla aşk yaşıyormuş. Haydaaa! Oldu mu şimdi Kate? Tamam kendinden yaşça küçük erkeklerle sevgili olan kadınlar Türk topraklarında da var ama sen yaş haddini biraz aşmışsın. 'Tüyü bitmemiş delikanlıyla aşk yaşıyor' haberleri ile bizi trollüyor sanırım. Şimdi bunun etkisini düşünün a be dostlar! 'Kate yapıyorsa, ben de yaparım' iddiasında aşk skandalları duyacağız.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA