Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Haftanın En’leri

EN POPÜLER MEKAN: Pazar günleri düzenlediği brunch partileri ile adını duyuran Bijou, açılalı bir hafta olmasına rağmen en çok merak edilen sahil hattı mekanı unvanını ele geçirdi. Hotel Les Ottomans'ın içinde yer alan Bijou'da; geçtiğimiz hafta jet set yaşamıyla merak uyandıran Emir Bahadır'ın evsahipliğinde bir brunch partisi düzenlendi. Partide yeni neslin popüler isimleri vardı. Saat 15.00'te başlayan brunch partilerinde, canlı vokal eşliğinde akşama kadar iskelede takılabilirsiniz.
EN İDEAL ÇİFT: Hakan Sabancı-Aslışah Alkoçlar; yan yana görmekten ve uyumlarına hayranlıkla bakmaktan kendimi alamadığım en popüler ve en ideal çift. Çiftler birbirine benzer ya; 'Kız da güzel, çocuk da hoş' dersiniz, işte tam o kıvamdalar. Onların ilişkisini, uzun yıllar fotoroman tadında izlemek istiyor insan.
EN DUYARLI HESAP: Sizin için Instagram nedir? En mutlu anlarınızı, fit bedeninizi, filtreli hayatınızı yansıttığınız bir platform değil mi? Peki moda tasarımcısı Tanju Babacan'ın Instagram hesabına hiç baktınız mı? Alzhemir hastası annesi ile yaşadığı her anı takipçileriyle paylaşan Tanju, hastalığa dikkat çekebilmeyi amaçlıyor. O da Instagram'ı atölyesine müşteri çekip binlerce liralık tasarımlarını satmak için kullanabilirdi. Gelin görün ki, Tanju'nun dijital dünyadaki duygu yoğunluğu bambaşka...
EN GEREKSİZ AÇIKLAMA: Selami Şahin'in eşi Didem Şahin, oğlu Lider ile İrem Derici'nin aşkı hakkında attığı tweet ile kız evladı olan anne-babaların dikkatini ve tepkisini çekti. Didem Şahin'in kullandığı ifade şöyleydi: 'Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün der geçerim.' Bir annenin, oğluyla yaşıt olan bir kadın hakkında bu cümleyi kurması çok acı. Bu imadan sonra Didem Hanım'dan bir özür paylaşımı bekliyoruz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA