Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Bu haberlerden çok sıkıldık

Elinize bir magazin eki alın ve baştan sona inceleyin. Sizi en çok neler rahatsız ediyor? İşte magazin gazeteleri ve dergilerinin anatomisi:
1- Ünlülerin Instagram fotoğraflarından yapılan haberler çok klişe. Hiç çarpıcı değil çünkü zaten o isim, o fotoğrafı haber olmak için paylaşıyor. Fotoğrafın altına, çıkmasını istediği haberi yazıyor, başlığını da kendisi atıyor.
Magazin ekleri de, bunu bilinmez bir hikaye tadında servis ediyor.
2- Cemiyet sayfalarında her gün aynı yüzleri görmekten sıkılmadınız mı? O davet, bu dernek geziyorlar, hayır işi yapıyormuş gibi görünüyorlar.
Maksat; son model kılık kıyafetlerini, çantalarını göstermek... Bunu yapabilirler ama bu çember artık çok daralmadı mı? Cemiyet denilen dünyaya mensup insanlar hep aynı mıdır?
3- 90'lardan kalma, havası sönmüş ünlülerin, yıllar sonra yeniden çıkış yapmak için söyledikleri iddialı sözler, ilgi çeksin diye atılan zorlama manşetler...
Çok demode.
4- Eklerin arka sayfalarında, Hollywood ünlülerinin haberlerine muhtaç bırakılıyoruz. Çünkü yerli ünlüler, şeffaf ve doğal göründüklerini zannedip basın danışmanlarının ve menajerlerinin sözlerine, planlarına göre hareket ediyor.
Sonuç olarak, yabancı yıldızların şeffaf hayatları daha çok dikkat çekiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA