Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Popüler çift olmak için popüler adresler

İlişkide yeni nesil sitem modeli, ayrılık sebebi, 'Dur bir daha düşüneyim bu adam beni seviyor mu?' dedirteni; birlikte ortalıkta görünme oranı… Evet, popüler kültür denizinde kulaç atan çiftler; eskiden ilişkilerinin cicim günlerindeyken, piyasa denen ortamlardan uzaklaşmayı tercih ederlerdi.
Şimdilerde ise çiftler daha fazla ortalıkta görünmek istiyor. Buradaki 'ortalık', popüler mekanlar anlamına geliyor.
Diyelim ki çiftimiz Bebek, Nişantaşı, Arnavutköy, Etiler arasında mekik dokuyacak.
Peki bu sınırlar içinde, ilişkinizin kusursuz olduğunu göstereceğiniz popüler mekanları biliyor musunuz? İşte o mekanlar:
1-Lucca'ya gidilecek; bir pazar kahvaltısında ya da çıkışı kavuşmasında boy gösterilecek.
2-Zuma'da yakın arkadaşlarla masayı donatarak akşam yemeği yenilecek. Özellikle 'çift' olan arkadaşlar size eşlik edecek.
Masada bekar olmayacak, yanı başınızda sağlıklı ilişkisi olanlar oturacak.
3-Mesela Capricorn gibi son açılan yerler beraber keşfedilecek. İlk keşfeden çift olma ödülü kucaklanacak.
4- Klein'a gidilecek; beraber sabaha kadar dans edilecek, kalabalıkta ufak çaplı kıskançlık krizi yaşanacak. O kıskançlığın verdiği adrenalin etrafa yayılacak.
5- Zorlu Center, İstinyePark gibi alışveriş merkezlerinde el ele yürünecek. Mağazalar didik didik edilip ellerde poşetlerle 'Bonkör sevgilim var' havası atılacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA