Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Romeo ve Juliet’in şehrinde üç gün süren moda şovu

İtalya'nın hüzünlü şehri Verona'da bulunan Juliet'in evi, kimisine göre mutlaka ziyaret edilmesi gereken, kimisine göre de uğursuz bir yer. Neden mi uğursuz? Juliet ile Romeo'nun kavuşamaması yüzünden... Evi ziyaret eden Türklerden, 'Aman gitme! Ben gittim sevgilimden ayrıldım, evlenmek üzereyken yüzük attım!' gibi laflar duydum. Hal böyle olunca Juliet'in evinin sokağından bile geçmedik tabii ki! Verona'ya gitmişken, iyisi mi meydandaki turistik restoranlardan birinde oturup akşam katılacağımız gösteriyi bekleyelim dedik. Venedik'e bir saat mesafede bulunan Verona kentini keşfetmek için 24 saat yeter. Sonra ne mi yapacaksınız? Venedik'e dönüp gondol sefasına devam edebilir, Harry's Bar'da Bellini'nizi yudumlayabilirsiniz.
Verona'ya gitme sebebimiz; Intimissimi On Ice gösterisiydi. Verona; Intimissimi markasının 30 yıl önce doğduğu ve ilk mağazasını açtığı şehir. Hem gösteriyi izlemek, hem de süper model Irina Shayk'ın 30'uncu yaşını kutlamak için oradaydık. Bu arada 10 yıl önce Irina'yı keşfeden, markanın müdürüymüş. Şova gelirsek... Modanın buz pistine taşındığı görkemli bir gösteri vardı karşımızda. Arena di Verona'da 40 bini aşkın kişinin izlediği üç gün süren bir müzikalden söz ediyorum. Bence bu şovun dünya turnesine çıkması gerekiyor. Markanın sözcüsü şöyle diyor: "Birkaç yıl öncesine kadar iç giyim defilesi yapıyorduk ama artık yapmıyoruz. Bu; moda, kültürsanat, opera ve pop müzikle birleştirilmiş bir şov. 161 farklı kostüm ve 161 profesyonel buz patencisi ile Andrea Bocelli'nin muhteşem canlı performansı birleşince, ortaya hayallerinizin sınırlarını zorlayan bir gösteri çıkıyor."
Gösteriyi izlerken kendinizi romantik bir balo salonunda hissediyorsunuz ama tek farkla; poponuz biraz üşüyor! Andrea Bocelli, dünyanın en sevilen tenorü. Dört ABD başkanı ve kraliyet ailelerinin karşısında, olimpiyat oyunlarında performans sergilemiş. O, klasik aryaları seslendirirken tam 'Of sıkıldım!' dediğiniz an, Coldplay ve Beyonce şarkılarına geçiş yapıyor! Böyle bir şovda pop-klasik bir denge kurmak iyi fikir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA