Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Türkler, Instagram fenomeni Vacchi’yi yakın takipte

Sosyal medya fenomenleri her yerde star bebeğim! Mesela etkinlik sırasında kimse Irina ile fotoğraf çektirmezken, konuklar arasındaki İtalyan internet yıldızı Gianluca Vacchi, gecenin en çok ilgi gören ismiydi. Instagram'da 5 milyonu aşkın takipçisi olan Vacchi, güleryüzüyle bıkmadan usanmadan herkesle fotoğraf çektirdi.
Ayaküstü lafladığımız Vacchi, önümüzdeki günlerde İstanbul'a geleceğini ve İtalyanlardan sonra en çok Türkler tarafından takip edildiğini söyledi. Şaşaalı hayatının her anını sosyal medyada gözler önüne süren İtalyan işadamı, dans videoları ile çok konuşulmuştu. Gösteri sonrası düzenlenen after party'de gözüm hep Vacchi'yi aradı. Belki yine ilgi çekici dans figürleri sergiler, ben de ona eşlik ederim dedim ama nafile; fenomen amcamız partiye katılmadı. Belli ki gösteriyi izlerken çok üşüdü ve oteline döndü. Diğer ünlü isimler de partide yoktu. Biz de Ebru Şallı, Tuba Ünsal ve Ayşe Kucuroğlu ile biz bize lafladık bir köşede.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA