Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Son zamanlarda bunları çok sevdim

Bomontiada'nın sıkılaştırılmış güvenlik önlemlerini ve hiç kimseye ayrıcalık tanınmadan üst baş taraması yapılmasını alkışlıyorum. Tek kelime ile hayran kaldım! İçeride geçirdiğim vakitte kendimi çok güvende hissettim.
Kadınların, estetik kliniklerinin kapısını çalıp 'Snapchat estetiği' yaptırmak istemesini sevdim. Kadınların bu çılgınlıklarına şapka çıkarıyorum doğrusu!
Kulağa komik gelse de, etrafımızda taçlı filtredeki yüksek şakaklı kadınlardan görebiliriz! Teknoloji, güzelliğe hizmet ediyor anlaşılan.
Sosyal sorumluluk projesi Hayatına Sahip Çık, sosyal medyada 24 saat içinde milyonlara ulaştı. Arkadaş ortamlarında videolar çekildi, herkes kendi mesajını verdi. Eve kapanma, hayatına sahip çık, spor yap, gez toz, sinemaya git, arkadaşlarınla buluş, kafelere, restoranlara git, sokaklarda dolaş... Hazırladıkları videolarla bu enerjiyi çevresine ulaştıran herkese helal olsun! Bir video da bizim ekipten size gelsin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA