Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

İstanbul’da New York’u sollayacak yenilikler var!

Malum yaz geliyor; sağım solum havadis dolu... İstanbul'un, bu ara yenilikleriyle New York'u ve Londra'yı sollayacağını söylemek hiç yanlış olmaz. Ben de bugün size İstanbul sosyal hayatından ilgi çekici birkaç haber vermek istedim. Hazır mısınız?
Bu hafta Mercedes-Benz Fashion Week sobahar/kış koleksiyon sunumları başlıyor. 20-24 Mart tarihlerinde modaseverler, tasarımcıların defilelerinin ve sunumlarının peşinde koşacak. Sunum yapacak tasarımcılar arasında en göze çarpan isimler ise; Ceren Ocak, Mert Erkan, Murat Aytulum ve Gülçin Çengel. Bakalım moda dünyasına nasıl bir yenilik katacaklar?
Moda haftasında sıra dışı bir sunumla karşımıza çıkmaya hazırlanan tasarımcılardan biri de Sudi Etuz. O, koleksiyonunu diğer tasarımcılar gibi Cercle d'Orient binasında değil, Ulus Sunset'te sunacakmış.
Hatta aldığım duyumlara göre, defilede ilk kez VR (sanal gerçeklik/virtual reality) teknolojisi kullanılacakmış. VR gözlüklerimizi takıp üç boyutlu olarak parçaları izleyebileceğiz.
Mehmet Davran ile aynı yıllarda İstanbul'a yerleşmiştik. Eğlence sektörünün iki demirbaşıydık. Sonra ben birçok deneyim edindim, o daldan bu dala kondum; ikimiz de bir yerlere savrulduk işte. İstanbul gece hayatının dinamiğini belirleyen isimlerden biridir Memo...
Şimdi radikal bir karar alıp uzun yıllar çalıştığı gruptan ayrıldı ve Jüpiter Grup bünyesinde yer alan Hazine Cihangir ve Nişantaşı Grey gibi mekanların parçası oldu. İlk duyduğumda şaşırdım; birçoğumuz güvenli, konforlu alanlarımızdan çıkmaya cesaret edemezken, Memo yeni bir serüvene atıldı. Yolun açık olsun dostum.
Umut Evirgen'in sahibi olduğu, yeni nesil ünlülerin vazgeçilmez mekanı La Boom, kısa sürede baştan ayağa yenilendi. Hızlarına şaştım kaldım! Sessiz sedasız, parti düzenlemeden, müdavimlerini yeni yüzüyle karşılayan La Boom; kendini yenileyemeyen mekanlara ders olsun.
Mekandaki en dikkat çekici detay, oval barı...
Artık uzun bar muhabbetlerinde neler konuşulur, bilinmez. Siz de Emirgan'daki bu yeniliğin parçası olup yenilenen mönüyü keşfedebilirsiniz. Mekanla ilgili bir dedikodu da vereyim: La Boom'da yakında gündüz partileri başlayacak. İstanbul, bu bahar happy hour'larda çok eğlenecek gibi görünüyor. Sıkı bir gündüz rekabeti de bizi bekliyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA