Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Hıncal Uluç’dan sözü kaptım

Hıncal Abi (Uluç), geçtiğimiz günlerdeki köşesinde benim 'Ortaköy- Kuruçeşme hattında dans edecek açık hava mekanı yok' dediğim yazıma atıfta bulunmuş. 'Açık havada yan yana mekanlar kültürünü yaratan esas yer Sortie'yi duymadın mı?' demiş, yazısının sonunda da 'Seni ben götüreyim, olur mu?' diyerek bana çağrıda bulunmuş. Ben de bu gazla soluğu Hıncal Abi'nin gazetenin 10'uncukatındaki odasında aldım. İçeriye bir hışım daldım ve yaz sezonunun en güzel akşamı için sözü kaptım; kol kola girip Sortie'ye gideceğiz, Kuruçeşme hattında gezineceğiz. Hıncal Abi ile laflarken onun tepeden tırnağa uyum içindeki stilini de inceledim ve hayran kaldım. Bir yandan hızla köşesini yazıyor, diğer yandan da benden sonra odasına gelecek genç gazetecilerle yapacağı röportaja yetişmeye çalışıyordu. Çıkmadım odadan ve ona sorulan soruları dinledim;
60'lı yıllardaki eğlenceli anılarından günümüz ilişkilerine kadar neler neler konuştuk. Detayları önümüzdeki hafta, hafta sonu ekinde.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA