Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Bilgisayarları teslim ederken korkmayın

Londra uçuşumuza saatler kala havaalanına gittik. Malum; yanımıza ilk defa iPad ve dizüstü bilgisayarımızı alamayacağız. Biz de prosedürü uygulamalı olarak görelim dedik. Benim akıllı bıdık arkadaşım Elvan Karakimseli, "Hiç uğraşamayalım, tablet ve bilgisayarı bavulun içinde teslim edelim" dedi. Öyle de yaptık... Sonra mı? Bizim gibi yapmayanlar, uçağa biniş kapısının önünde form doldurup bilgisayarlarını görevlilere teslim etti. Görevliler de cihazları paketleyip bavulların içine yerleştirdi. O sırada bu uygulamadan haberi olmayanlar ve tepki gösterenler de vardı.
Biz bu duruma iyimser bakanlardandık. Uçaktan inerken dönen tek muhabbet, 'Şimdi biz nereden alacağız bu emanetleri? Ya kaybolursa?' şeklindeydi. Zor olmadı, korkmaya da gerek yoktu. Pasaport kontrolünden geçtikten sonra, bavulları almak için beklediğiniz bölümün yanı başında, görevliye size verilen formu gösterip tabletlerinizi, bilgisayarlarınızı hemen alıyorsunuz. Yani korkacak bir şey yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA