Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Bu yaz erkekler pijama gömlek giyip bandana takacak

Birçoğumuz kısa seyahatlere veya spora giderken büyük boy çantalar kullanıyoruz. Ama bu yaz plaja inerken de bu çantaları yanımıza alıyoruz beyler. Athleisure bags denilen bu çantalar işimizi kolaylaştıracak; eve uğramadan bir plaj partisinden diğerine katılabileceksiniz.

Bana çocukluğumu hatırlatan bandanalar, şimdi yine modanın gündemine gelince benim için sağlam bir flashback oldu. Bandanaları ister boynunuza, ister kafanıza, isterseniz de bileğinize bağlayabilirsiniz. Nasıl kullanacağınız size kalmış.


Plajda da büyük çantalar kullanacağız.

Geçtiğimiz yaz Bodrum Maçakızı'ndaki tipler, arkası sloganlı bornozlarla geziniyordu. Bu yaz babamızın pijamalarına benzeyen üstler çok moda. Özellikle bebe mavisi renkli, salaş modelleri tercih edin. Düğmeler de fora elbette...

Geçtiğimiz yaz diz üstünde biten kısa şortlar giyiyorduk. Bu yaz ise işin şekli değişiyor ve şortların boyu diz kapağına kadar uzuyor. Siz de benim gibi kısa şortlardan vazgeçemiyor olabilirsiniz ama yine de yazlık bavulunuzun bir kenarında ne olur ne olmaz uzun bir şort bulundurun. Ben Marni koleksiyonundakine bayıldım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA