Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Şehirdekiler için alternatif partiler sezonu açıldı

Mayıs ayına girdiğimize göre, ufak ufak tatil programları yapmaya başlayabilir, o son iki-üç kiloyu vermek için ritmimizi hızlandırabilir, alışverişe çıkıp şort mayolar, tişörtler ve sandaletler alabiliriz.
Peki yazın gelişini simgeleyen şeyleri şöyle bir hatırlayalım mı...

24 SAAT EĞLENCE: Havaların ısınmasıyla birlikte partiler de hız kazandı. Bu partilerde Türkçe müziğin yaz hitlerini bir bir dinleyebiliyorsunuz. Malum önümüzde plaj partileri var; Temmuz-Ağustos aylarında bu şarkılarla coşacağız. Listenin en başında Ayşe Hatun Önal ve Kenan Doğulu var. Sezen Aksu'nun son albümündeki parçaların remiksleri de, partilerde insanı loca tepelerine çıkarıyor!
Her yaz başka bir estetik operasyon geçiren Emirgan'daki La Boom Teras; manzarası, yemek mönüsü ve Instagram'lık dekoru ile rengarenk... Ben özellikle şezlong fikrine bayıldım. Önümüzdeki günlerde bir teras partisiyle yaza merhaba diyecekler; patron Umut Evirgen öyle diyor.

BODRUM'A KAÇIŞ: Bir Türkbükü klasiği olan Maçakızı'nın açılış partisiyle Bodrum sezonu başlamıştır. Bu hafta sonu otel dolmuş, Bodrum müdavimleri yazlık evlerini açmış. Tatilciler, kendilerini iki gün boyunca devam eden sezon açılış partisine atmış.
Sadece Türkler değil, yurt dışından birçok grup da açılış partisi için Bodrum'daydı. Otelin yaratıcısı Sahir Erzozan'ın davetiyle gelmişler. Aklım orada kaldı doğrusu; ah keşke kaçabilseydim...


Begüm-Doğuş Çabakçor, oğulları Aslan ile.

BARBEKÜ PARTİLERİ: Benim gibi şehrin göbeğinde oturan ve yaz gelince bir metrekarelik balkonuna sıkışanlar için en iyi kaçış noktası; arkadaş evinde düzenlenen barbekü partileri. Geçtiğimiz pazar günü Doğuş-Begüm Çabakçor çiftinin evine davetliydik. Barbeküde pişen köfteler, fonda Doğuş'un birkaç hafta sonra piyasaya süreceği hit parça ve partilerin son dönemdeki oyuncağı drone'la çekilen görüntüler...
Bin 200 dolarlık bu oyuncak, özellikle erkek kısmının en büyük eğlencesi... Ellerindeki kumandayla drone uçurup video çekmeye bayılıyorlar. Doğuş'un drone'u da Boğaz Köprüsü'ne kadar gidiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA