Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Absürt kostüm partisi

Kimsenin bu yılın konseptini anlamadığı Met Gala'da, dress-code'a çok az ünlü uymuş, uyanlar da yüzüne gözüne bulaştırmış. Temaya en uygun giyinenler de Katy Perry ile Rihanna olmuş. Bu Met meselesinin ne olduğunu bilmeyen biri şu fotoğrafa bakıp ne düşünür? Söyleyeyim;
'Ne yapmış bu Rihanna iyice kafayı kırmış.' Ben de aynı tepkiyi verdim fotoğrafı görünce! 1948'den beri her yıl New York Metropolitan Müzesi'nde düzenlenen ünlülerin kostüm partisi, bu sefer Rei Kawabubo ve Comme des Garçons şerefine düzenlendi. Tasarımcı Rei Kwabubo hâlâ yaşıyorken böyle bir tema seçilmesi ilginç karşılandı. Ancak son 40 yılın en iyi tasarımcısı olması da bunun gerekçesi olarak sunulmuş. Moda kritiği yapıp bilirkişi havasına girmek istemiyorum! Sosyal medyada en çok paylaşılan yandaki fotoğrafa bakıp Rihanna'yı nasıl da tiye aldıklarına bakar mısınız!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA