Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

400 Euro’ya kadar yan kesicilik serbest!

İspanya'nın şehirlerinde suç oranı düşük. Herkesin keyfi yerinde; tatil yapanlar, evini yüksek fiyatlara kiraya verenler, mekan açıp turistlerden çuvalla para kazananlar... Son yıllarda Barselona büyük bir yükselişte. Peki ülkede en çok baş ağrıtan mevzu ne? Hemen söyleyeyim: 400 Euro'ya kadar yapılan yan kesiciliğin suçu/cezası yok! O yüzden çantanıza ve değerli eşyalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Çok garip değil mi? Demek ki hırsızlığın bile kabul gören bir hesabı var. Neyse, siz cüzdanınıza sahip çıkın canlarım...

ÇIPLAK DOLAŞANA CEZA YOK!
İspanyolların akla hayale sığmayan kurallarından biri de; şehirde çırılçıplak gezmenin serbest olması. Bugüne kadar böyle bir şey duymadım. Şehrin içinde, çarşıda, pazarda bikini veya mayoyla dolaşırsanız ceza yiyebilirsiniz. Ancak nudist'seniz ceza almıyor ve sokaklarda çırılçıplak gezebiliyorsunuz. Şehrin içinde anadan doğma dolaşana ceza yok ama bikiniyle gezenlerin önünü her an polisler kesebilir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA