Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

İki İstanbullu’nun Bodrum çıkarması

Bodrum'da bu hafta sonu İstanbullu iki mekanın açılış partisi vardı. Bu sebeple 48 saatliğine Bodrum'a eğlence tatiline giden İstanbullularla buralar koptu! Klein ve Hazine, yazın en hit mekanlarından ikisi olarak rüştünü ispat etti.
Eva Klein; dans şovları ve peş peşe sıralanan DJ performanslarıyla Bodrum sezonunu açtı. 'O yolu çekemem abi' diyenler için ücretsiz transfer servisi de vardı. Daha ne olsun... Hafta sonunun en merak edilen mekanı olan Eva Klein, Değirmenburnu'ndaki tarihi yel değirmenlerinin bulunduğu burnun sonunda, Bodrum Bay Resort'un içinde yer alıyor. Açılış gecesinde sahnede; Memo Garan, Yakuza, Orkun Bozdemir, Koray T. ve Hemi vardı. Artık bir gecede tek DJ dönemini geride bıraktık. Her DJ'in farklı kafası var ve eğlence avcıları tek gecede hepsini birden yaşıyor.


Eva Klein

HAZİNE'NİN ATILIMI
Yalıkavak'ta sezonu açan mekanların en popülerlerinden biri de Hazine'ydi. Cihangir'deki yerinden Yalıkavak-Tilkicik'e uzanan canlı müzik mekanının açılış gecesinde Boygar sahnedeydi. Yemek kısmını henüz deneme fırsatım olmadı ancak Hazine'deki canlı müzik sonrası, birkaç adım ötedeki Bi Alt Kat'ta Türkçe müzik kafasına devam ettim.
O gece arabesk ağırlıklıydı; tam bir damar gecesiydi. Sabah 06.00'ya kadar devam eden gecede, Türkçe kulüp işinin başarılı ismi Mehmet Davran görev başındaydı. Buradaki çift çekirdek eğlence olayını çok sevdim; canlı müzikte kop kop kop, ardından Bi Alt Kat'ta duyguların, sitemli şarkıların dibine vur... Yalıkavak'taki rekabetin en güçlü oyuncularından biri olan Hazine ekibine başarılar..


Hazine

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA