Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Serenay’ın en büyük farkı gizemi ve güler yüzü

'Fi'nin sezon finalini izledin mi? Şu sıralar mevzu bu! Yazlıkçılar bir yandan plajlarda akıllı telefonunun içine gömülmüş o küçücük ekrandan Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven'in başrollerini paylaştığı 'Fi'nin sezon finalini izliyor, diğer yandan da bronzlaşıyor. Ah ah, kim derdi ki o dev ekran televizyonlardan vazgeçeceğiz ve dizi-film keyfimizi avuç içi kadar ekranlara sığdıracağız!
Serenay henüz 24 yaşında ama uzun yıllardır ekranlarda. Reyting almayan tek bir işi bile olmamış. Bu dizideki 'Duru' rolüyle de zirve yaptı. Peki nedir onu bu kadar farklı kılan?
1- Özel hayatını gözlerden uzak yaşıyor; onu ne bir mekanda görüyorsunuz, ne de plajlarda salınırken. Hep merak edilen bir yaşamı var.
2- Instagram'da 6 milyona yakın takipçisi olmasına rağmen az paylaşım yapıyor; yormuyor. Fotoğrafları da genellikle iş amaçlı projelerden, dergi veya kampanya çekimlerinden.
3- 'Güzelim, bu bana yeter' demiyor, oyunculuğunun üzerine gidiyor; 'Fi'de de bunu apaçık gösteriyor. Eh öyle olmasa kolaya kaçar. Bakın daha yeni çekimlerde sakatlandı; korku vız geliyor bu kıza.
4- Samimi, içten, güleryüzlü. Onunla çalışanlar pek memnun, kulislerde arkasından tek kötü laf edilmiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA