Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Ebru’nun şarkılarına takılı kaldım

Çalışkan ve üretken tavrını hiçbir zaman rafa kaldırmadı Ebru Yaşar... 'Aman evlendim, çoluk çocuğa karıştım, evimin kadını olayım bari' demedi. Bangır bangır yeni albümünü çıkardı, hem de laf olsun torba dolsun diye değil. 'Alın size duygu yüklü, damarlarınıza, duygularınıza hükmedecek parçalar' deyip emeğini ortaya koydu. Uzun zamandır hissiz şarkılar dinlerken, Ebru'nun şarkılarına takılı kaldım.
Tabii ki hayatım poptan, cazdan ibaret değil gençler. Elbette benim ruhum da o nağmeleri, o duyguyu, o derin iç çekişleri arıyor. Bu kafada olanlar, Ebru'nun 'Haddinden Fazla' albümünü kesinlikle indirmeli. Albümdeki favori şarkım; 'Ben Ne Yangınlar Gördüm'... İşin içine Mustafa Ceceli parmağı girince tadı damakta kalıyor. Bir daha, bir daha dinlemek istiyorsunuz. Yazlık Türkçe kulüpler için de bir hit önerim var: 'Havadan Sudan'. Hemen listelerine alsınlar, ortamı hareketlendirip bangır bangır çalsınlar. Hadi iyi eğlenceler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA