Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

İşte yazlık havadis listesi!

Hacı Sabancı, 30'uncu doğum günü için bir uçak dolusu arkadaşı ile Mykonos Nammos'daydı. En yakınlarının olduğu partideki pastası da tasarım harikasıydı! Kardeşi Hakan Sabancı da ona eşlik ediyordu... Hacı; bu yazlık çıkarmanın bir ayağını da gel Bodrum'da düzenleyelim.

Bodrum'da sahneye çıkan genç bir popçumuzun kız arkadaşından gelen ambargo da Bodrum sahillerinin dedikodu kazanında kaynıyor. Popçu delikanlı sahnedeyken, ön masalara kız masaları konmayacakmış. Mümkünse başı bağlı çiftler, yanında erkeği olan kadınlar oturtulsun şartı koşmuş. Mekan işletmecisi bu duruma kıl olsa da yapacak bir şey yok. Kıskançlıkta son boyut bu!

Şeyma Subaşı'nın düğün tarihi ve detayları her geçen gün netleşiyor. "Bir daha düğün yapmam, şirketi kapattım" diyen Bettina Machler bile bu düğün için kolları sıvamış; organizasyon onun elinden çıkacakmış. Bir de gelinlik ve after parti elbisesi var tabii... Bunun için de tasarımcılar sıraya girmiş, 'Benimkisini giysin, üç günün en azından bir gündüzünde ya da akşamında bizi tercih etsin" yarışındalar. Öyle ki Şeyma'ya ulaşmak için para teklif edenler bile var. Araya aracı sokup 10 bin dolara kadar kesenin ağzını açıp 'Şeyma çizimimi-tasarımımı bir kez görsün' diyen modacılar sırada. Bakalım Şeyma tarafındaki gelişmeler neler olacak; zamanla göreceğiz.



Yalıkavak'dan bir instagram fenomeni geçti. Hesap ismi Theyachtguy olan fenomenin, paylaştığı lüks hayatlar ile milyonluk takipçisi var. Bodrum'a ayak basan fenomen, lüks tekneleri gözler önüne seriyor. Tasarım harikası, hacmine kuvvet milyonluk yatları incelemek isterseniz hemen takibe alın. 'Vay be bizim topraklarımızda daha neler neler varmış' diyeceğiniz Türk zenginlerin teknelerini görünce, gözlerinize inanamayacaksınız. Unutmadan; fenomen Alex Jimenez, bu işlere bulaşmadan önce kamyon şöförlüğü yapıyormuş. Vay be, nereden nereye...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA