Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Instagram’da çocukla fotoğraf paylaşınca neler oluyor görün

Bu aralar neler dikkatimi çekiyor, kısa kısa bahsedeyim mi?

Justin Bieber'ın Calvin Klein'lı cüretkar pozlarını konuşurken, bizim toprakların genç sesi İdo Tatlıses'ten de benzer bir poz düştü InstaStory'ye. Hangisi daha iddialı, siz karar verin. İdo, yakında bir Türk markası için benzer pozlar verirse hiç şaşırmam. Yakışır İdo'muza...



Instagram'da çocukla poz vermek ne kadar reyting yapıyormuş meğer. Aldım Engin-Bige Yelkenci çiftinin oğlu Ali'yi kucağıma, paylaştım havalı bir jakuzili fotoğraf, hem de teknede... Tüm dikkat çeken unsurlar bir arada. Aman Allah'ım, görüntüleme sayısı 300 bini geçti! Ben taklalar atsam, zıplasam, ağaç tepelerine çıksam böyle dikkat çekmez. Demek ki neymiş, güzel çocuk ve bebek fotoğrafları sosyal medyada sağlam iş yapıyormuş.


Minik Ali ile pozumuz çok sevildi.

Deniz Seki bir döndü pir döndü. Bodrum'a demir attı, Türkbükü'nde sazlı sözlü doğum gününü kutladı. Lara Sayılgan'a poz verdi. Klibini ise Nihat Odabaşı çekiyor. Aman aman Deniz Seki, en iyi şekilde hayranlarına hazırlanıyor. 2017'yi Deniz haberleriyle kapatırız bence. Çok mutlu olsun, keyfi gıcır, şarkıları en hit olsun.

Zeynep Özyılmazel'in kendi rüzgarına kapılmış haline hastayım. Sakin, yumuşak ve hisli bir meltem gibi dokunuyor insanın ruhuna. Sesi, hissi, arkadaşlığı huzur veriyor insana... Şimdi Zeynep, yazın en duygulu ve en çok istek alan parçasına imza atmış. Günbatımında Bodrum mekanlarında kadehler tokuşturulurken, kulağımızda Zeynep'in yeni şarkısı 'Zaman Olur' var... Sözü-müziği Erkan Arslan'a ait olan parçanın sözleri de çok içli: 'Hani olur ya bazen kendini bulamazsın / Hiç ummadığın bir an tesadüfen rastlarsın / Zaman olur bir sokakta, zaman olur bir şarkıda / Hayat geçip gider anlamazsın.'

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA