Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Nasıl Metin Hara etkisi yaratılır?

Metin Hara-Adriana Lima ilişkisinden sonra ideal erkek tipi de değişti haliyle. Spor salonunda vücudunu şişiren beyler, über lüks hayatları ile kızların gözünü boyayan playboy'cuklar, köşenize çekilin çünkü Metin Abi'nizden öğrenecek çok şeyiniz var. İşte Metin Hara etkisiyle ortaya çıkan ideal erkek tipinin detayları...
1- Anlaşılan o ki; kadınlar artık koldaki Rolex'e, bankadaki nakite, altınızdaki Ferrari'ye gelmiyor. Satın siz onları; takın sırt çantanızı, alın elinize kişisel gelişim kitaplarınızı, verin içsel huzurunuzu onlara, pozitifi çağırın... Evrenin enerjisinden, olumlama taktiklerinden, değişime adapte olmaktan bahsedin. Kadınların sıkıcı bulduğu futbol muhabbetini kapatın beyler.
2- Kara kaşlı, bıyıklı, esmer, Burak Özçivit'ten, Kenan İmirzalıoğlu'ndan hallice taş fırın erkekleri out canlarım. Bakın turanj, İskandinav fenotipli beyler revaçta. Hem de uzun boya, geniş omuza da gerek yok. Yanında tıfıl da dursa, kalbi, yüreği büyük olsun adamın. Hem baksana çiller de pek sempatik duruyor. Mıncırıp köşeye sıkıştırası geliyor insanın.
3- Metin gibi, kadınların yanında kendisini kasmayacağı bir erkek olun. Ne giydin, ne taktın, saçını başını nasıl yaptın derdi yok. Sıradan bir kot pantolon-tişört yeter; saçlarını duştan çıktığın gibi savur. Zaten Metin gibi erkekler doğallıktan yanadır; aynanın önünde çok vakit harcayan kadınlarla işi olmaz. Kasmayan, kastırmayan erkekler hoşgeldiniz.
4- Duygusal zekanız yüksek olsun. Bunu da geliştirebilirsiniz elbet. EQ'su yüksek bir adam olmak için hemen bir kitabevine gidin, en çok satanlar listesindeki kişisel gelişim kitaplarından alın. Dizin kütüphanenizin raflarına ve okumaya başlayın. Okuyan ve empati yeteneği yüksek erkek candır. Bunun yanı sıra haftada bir atölye çalışmalarına ve seanslara katılırsanız oh ne ala!
5- Kasım kasım gerilmeyen, rahat erkeklerden olun. Sakin, konuşkan, sus pus oturmayan, güven veren, kaşı gözü oynamayan, taktik maktik bilmeyen bir adam Metin; siz de öyle olabilirsiniz. 'Net ve esprili bir konuşma tarzı var' desinler sizin için. Ne de olsa kadınların çoğu Metin için "Sabaha kadar konuşsun dinlerim" diyor. Yani eline telefonu alıp maç skoru takip etmiyor ya da internette bahis kovalamıyor. Otomobillere de hiç mi hiç bakmıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA