Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Kadınların yeni gözdesi Çin çileği

Şezlong muhabbetleri Bodrum üssünden devam ediyor. Ancak önümüzdeki hafta size bir sürprizim olacak; genç neslin popüler çiftlerinden Celal Adalı ile Merve Güleç'in Mikonos'taki düğününe davetliyim. Düğün, adanın en hit plajlarından Scorpios'da düzenlenecek.
Ben de bu organizasyon için dört gün oralarda olacağım.
Ve biraz komşu dedikodusu biriktireceğim sizlere...
Şimdi gelelim bizim sahil hattı mevzularına...
Şu sıralar plaj kadınlarının yanlarından ayırmadıkları şey ne biliyor musunuz? Çin çileği.
Sabahtan akşama kadar avuç avuç yiyorlar. Bunu yiyerek 10 günde dört kilo veren var.
Metabolizmayı hızlandırıp hızlı yağ yakmasına sebep olmasıyla şu sıralar çok popüler.
Bağımlısı olan arkadaşım ekliyor:
"Bodrum'da yemek saatleri çok geç, 22.30'da masaya oturuyor, 24.00 gibi masadan kalkıyoruz.
Biz gezip tozmayı sevenlerin kurtarıcısı oldu adeta."

ENDAMIN YETER!
Plajlardaki partilerde; her şarkıya, özellikle de yabancı birçok parçaya sözlerini bilmeden eşlik edenler var; o kadar komik durumlara düşüyorlar ki bazen şaşıp kalıyorum. Böyle birini özellikle 'Despacito'nun İspanyolca sözlerine eşlik ederken yakalarsanız, gözünüzü o kişiden hiç mi hiç ayırmayın. Zannedersiniz sular seller gibi İspanyolca konuşuyor.
Okan Bayülgen'in eski eşi Şirin Ediger, DJ'liğe merak sarmış; İstanbul ve Alaçatı'daki mekanlarda giriyor kabine, yapıyor müziğini.
Oh ne ala! Hobisini işe çevirenlerden...
Yaz ayları da ancak böyle geçer. Şimdi sorarım kendisine: "Şirin Bodrum'a yolun düşer mi?" Ne de olsa kabinlerin içi bol bol erkek dolu. Senin endamın bu işe pek yakıştı; benden sana 10 puan beş yıldız.
Geçen yaz popçuların plajları rekabet halindeyken çok konuşuluyordu; her gün yeni sansasyonel bir manşete uyanıyorduk.
Hande Yener, Bodrum'dan Çeşme'ye transfer oldu, ardından Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'ün plajı La Plaj ile ilgili birtakım iddialar ortaya atıldı. Son olarak da Instagram'da La Plaj'ın Tilkicik'den Yalıkavak Marina'nın olduğu yere taşınacağı duyuldu. Gençlik beklemede, bakalım neler olacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA