Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Mikonos’un in ve out mekanlarını not alın

Elektro etnik partiler, boho tipler, kumun üstünde başlayıp gece yarısına uzayan eğlenceler, etnik vücut boyaları, dünyaca ünlü DJ'ler... Komşunun çılgın adası Mikonos'tan selamlar...
Aegean Airlines ile Atina aktarmalı olarak Mikonos'a uçuyoruz çünkü hafta içi başka şansımız yok.
Hafta sonu da sadece Atlas Global direkt uçuyor. Merak ediyorum; neden hâlâ THY'nin Mikonos seferi yok? Neyse... Şimdi bir Mikonos turuna hazır mısınız?
Adanın meşhur plajı Nammos'ta Ortadoğulu tatilciler ağırlıkta. Alternatif olarak Alemagou var... Bu plaj, Türkler'in istilası altında, çevrede daha bohem ve cool tipler var.
Nammos demişken; geçtiğimiz hafta Bella Hadid ve Kendall Jenner, burada şampanya savaşı yapmış ve arkadaşlarıyla çılgınca eğlenmiş.
Adadaki en büyük sıkıntı, bir mekandan diğerine gidebilmek. Adada toplam 30 taksi var, tabii korsan taksiler de... Taksi bulamadığım için, son olarak bir baba-oğul beni otelime bıraktı. Taksiyle ortalama 20-30 Euro'ya istediğiniz yere gidebiliyorsunuz.
Yemek saatleri oldukça geç; saat 23.00'ten önce yemeğe giden yok. Neden mi? Gündüz partileri, gece yarısına kadar devam ediyor da ondan. Burada gece partilemek yok, zaten enerjiniz de kalmıyor. 'Sabaha kadar eğleneceğim' diyorsanız, Moni en popüler mekan.
Bir zamanlar herkes Güzel'deydi, şimdiyse burası boş. Güzel'in kitlesi Moni'ye kaymış.
Rotanıza mutlaka Scorpios'taki Sneaky Sundays'i de ekleyin. Pazar günü gidilen mekanda eğlence gündüz başlıyor, hava kararana dek devam ediyor.
Yemek için en çok tercih edilen mekan Hakkasan.
Yer bulmak zor, o yüzden mutlaka George'la tanışmanız gerekiyor. George hem Nammos'u, hem de Hakkasan'ı işletiyor.
Interni, hâlâ çok trend. Barında takılabilir ve bir-iki kokteyl deneyebilirsiniz.
Unutmadan; Interni'de geçtiğimiz günlerde DJ Cüneyt Öztürk performans sergiledi.
Şu adresleri de not alın: Peru mutfağı için Nikkei, nargileli happy hour'lar için Principote Panormos, 'Yunan lezzetlerinin dibine vurayım' derseniz Spilia...
Adanın yerlisi kıvamında yaşayan Eda Taşpınar ve Aslışah Alkoçlar'ı Instagram'da takip ederek, hangi mekanlar in, hangileri out anlayabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA