Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Yunanlar Nusret tişörtü giyiyor

Peki bu yazın en popüler destinasyonu Mikonos'ta başka neler oluyor?
Nusret tişörtleri, adada en çok ilgi gören ürünlerin başında geliyor. Yunanlar da ona aşık! Mikonos'ta yakında bir Nusret pop-up restoran açılırsa şaşırmayın.
Scorpios veya Alemagou'da eğlenmek istiyorsanız ve 'Locam olsun, havam da milyonluk olsun' diyorsanız, loca fiyatları 5 bin Euro'dan başlıyor. Minimum bu rakamı harcayacağınızı garanti etmek zorundasınız.
Hepimiz rezervasyonlarımızı Booking.com üzerinden yaptık. Otelinizi uzatmak istediğinizde, çalışanlar size bir teklif sunuyor. 'Rezervasyonunuzu iptal edin, biz size odayı daha makul bir fiyata verelim' diyorlar. Biz bu şekilde 450 Euro'luk odayı 400 Euro'ya aldık.
Panos Milonas, adanın Türkler tarafından en çok tanınan ismi. Nikkei isimli Peru restoranındaki görevinin yanı sıra birçok ünlü ismin adadaki yaşamını kolaylaştırıyor. Şeyma Subaşı'nın bekarlığa veda organizasyonu, onun yardımları sayesinde bu kadar keyifli geçti.
Ceylan Çapa, Mikonos'a gelirken bavulunu kaybetti ama bu durum onun keyfini kaçırmadı. Scorpios'ta keyfi gayet yerindeydi. Neyse ki 24 saat geçmeden bavulu bulundu.



Elizabeth Mass'ın İstanbul'daki ev partilerini duymayan kalmamıştır herhalde. Elizabeth, eşi Caner'le eğlenceli davetler veriyor. Bu sefer de adanın en cool mekanlarından Interni'de bir parti verdiler.
Santa Marina, adada helikopter pisti bulunan tek otel. O yüzden jet-set burada konaklıyor. Otelin içindeki Buddha Bar'da öğle yemeklerinde birçok ünlü ismi görebilirsiniz. Bella Hadid ve Kendall Jenner da, geçtiğimiz hafta burada kalmış.
Adanın en büyük sorunu, birçok kişinin İngilizce bilmemesi. Kaldığımız otel Mykonian Mare'de anlaşamama sorunu yaşadık. O nedenle sıkıntılar da peşimizi bırakmadı.
Ada, geçtiğimiz günlerde Aslışah Alkoçlar'ın doğum günü kutlamasına da evsahipliği yaptı. Aslışah, arkadaşlarıyla teknede başladığı kutlamaya Ling Ling'te devam etti.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA