Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

İstanbul gecelerine aranan kan bulunmuş!

İstanbul'a varır varmaz şehrin göbeğine atmalısın ki kendini; hemen şehrin seni bir köşeden diğer köşeye savuran temposunun içine dahil ol. Ben de öyle yaptım... Bronz teni ile arz-ı endam etmek isteyenler Bebek Lucca'da buluşur değil mi? Madem öyle, ayağımın tozuyla kurulayım ben de bir köşeye. Mekanın işletme yüzlerinden Alper İri'ye sordum: "Neler oluyor İstanbul'da?" Cevap net ve hızlı geldi: "Yeni bir açık hava mekanı açılıyor, orası son dakika golü atarsa atar." Hadi be! 'Nerede orası?' der gibisiniz. Bu mekan, Ortaköy'deki Anjelique'in olduğu yere açıldı. Dün gece İstanbullular'ı ağırlamış, eş dost derken şehirde kalan gezgin simalar orada boy göstermiş. Adı: Ruby. Kendilerini ateşli, büyüleyici ve ışıltılı olarak tanımlıyorlar. Yemek, daha sonra da eğlence vâdediyorlar. Instagram paylaşımlarında birçok insan 'Aranan kan' yorumunu yapmış.
Yazlık Bodrum çıkartması yapan mekanlardan Klein Garten'a ışınlanıyorum. Burada ses gece yarısı 02.00'ye kadar açılabiliyor. Burası da yine etnik müziğin etkisinde, dekoru da öyle.
İstanbul gecelerinde beklediğim hissi yakalayamadım, ilk uçakla dönüyorum Yalıkavak'taki yeşillikler içindeki evime!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA