Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Son günlerin en popülerleri

Ünlü olmak ile popüler olmak arasında ince bir çizgi var arkadaşlar. Bir gecede tek skandalla ünlü olabilir, herkesin tanıdığı birine dönüşebilirsin ancak ünü parlatmak; üretmekten geçiyor. Üretiminin de insanoğlunun ilgisini çekebilecek kıvamda olmak ve her daim onlara malzeme verip dikkatleri üzerine çekebilmekten geçiyor. Peki son zamanların en popi'leri kimler, neler, en çok hangi konuyu ve şahsı konuşuyoruz?
En popi yer/mekan: Mikonos'ta olan biten, gidilen, görülen dilimizde.
En popi DJ: Mahmut Orhan yaz boyunca her gün çalıştı, her çaldığı mekanı tıka basa doldurdu. Şimdi nereye gidecek, nerede çalacak; gençler merakta.
En popi kişi: Şeyma Subaşı;'Insta hayatı, takip etmiyorum' diyeni bile gizli gizli meraklandırıyor. Sahte hesaplardan bile story'leri izleniyor.
En popi aksesuvar: En popüler aksesuvar; dünya jet-setinden sonra, cemiyet ünlülerinin de binlerce liralık çantalarına taktığı Happy-Nes. Paris'in ünlü konsept mağazası Colette'de satılıyor.
En popi spor: Aqua Gym. Yazlıkçıların havuz içinde eğitmen eşliğinde yaptığı kalori yaktıran, bronzlaştıran, eğlendiren yazlık spor modeli.
En popi ilişki modeli: Yaz bekarları. Bu tipler yaz ayları hortluyor. Eşlerini yazlığa yollayıp kendileri bekar geziyorlar.
En popi müzik: Etnik müzik; Kuzey Afrika ezgilerinin ve Ortadoğu ritimlerinin elektronik ile buluştuğu bir deep house tarzından bahsediyorum. Çıkış noktası; adlarını sıkça duyduğumuz Burning Man, Coachella ve Tulum gibi festivaller...
En popi uygulama: Instagram! En sağlam popi de o! Hayatımıza yıllar öncesinde girse de zamanla hep üretti, yeni eklemeler yaparak bir adım ötesine geçti. Snapchat bir ara tahtını sallamaya başladı, Instagram da 'Sen misin beni tehdit eden?' deyip benzer özellikleri kendine ekledi. Haberi de oradan okur olduk, trendleri de oradan öğrendik. Kimisi için kazanç kapısı oldu, kimisi içinse eş, dost, sevgili bulma aracı. Instagram her geçen gün daha da popüler kalıyor ve 'Hadi be' dedirtiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA