Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

En çok bunları merak ediyorum

Benim dünyamda neler oluyor? Bu aralar en çok neleri merak ediyorum? Hemen sizinle merak listemi paylaşayım...
Burning Man festivaline sayılı günler kaldı. 27 Ağustos-4 Eylül tarihlerinde Nevada'daki Black Rock Çölü'nde düzenlenecek festival yine çok konuşulacak. Festivale katılacak olan Türk ünlüleri de Instagram'da fotoğraf paylaşmak ve çöl stilleriyle fark yaratmak için kendilerini alışverişe vermiş durumda. Belli ki, yine ilginç kostümleriyle magazin sayfalarını süsleyecekler. Bakalım önceki yıllarda Burning Man'de boy gösteren ünlülerden hangileri bu yıl da geleneği devam ettirecek... Onların stillerini mercek altına alacağım için heyecanlıyım.


Burning Man

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı'nın düğünü 18-19 Eylül'de St. Tropez'de yapılacak. Düğün St. Tropez'de olunca, tarih olarak da uzatmalı yaz günlerine denk gelince; törene yine beyaz renk hakim olacak belli ki. Hepimizde 'Ne giyeceğiz?' telaşı var bugünlerde. Bu düğünün öncesinde, 12 Eylül'de Cannes'da Yachting Festival gerçekleşecek. Organizasyonda after party'ler yapılacak, dünya ligindeki zenginler orada buluşacak. Ben de o tarihlerde Cannes'da olacağım. Hem düğün, hem festival derken sağlam bir koşuşturmaca olacak.

Eylül'ün ilk haftası Kurban Bayramı ve ben yine Bodrum'da olacağım. Bayramda Bodrum'da yine şenlik havası olacak. Peki ya sonra? Bavullarımızı kaptığımız gibi İstanbul'a... İstanbul gece hayatında yeni restoranlar, barlar ve kulüpler açılacak ve yine kıyasıya bir rekabet başlayacak. Ben de kendime bir keşif listesi hazırlamak için can atıyorum. Kulağıma yeni mekanlardan fısıltılar geliyor. Yeni sezonda coşkulu bir İstanbul bizi bekliyor.


Fi

Çok konuşulan 'Fi' dizisinin yeni sezon çekimleri başlamış. Dizi, Eylül ayında kaldığı yerden devam edecek. Benim gibi evde oturup dizi izlemeye vakti olmayanlar, 'Fi'yi akıllı telefonlarından izleyecek tabii. Yabancı diziler listemde ise; 'Young Pope' ve 'West World' var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA