Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Son partiler, son coşmalar

Bodrum'daki son günlerimde neler yaptığımı merak ediyor musunuz? Hemen anlatayım...

Geçenlerde Gündoğan'daki Sail Loft'a gittim. Sahibi Arda Önen, kız kardeşimin sörf hocası olur. 2000 yılında bizim evin önündeki cool bir mekan olan Sail Loft, bu sezonun en hip yeri olmuş. Bodrum'un en yakışıklı erkekleri, en güzel kızlarını orada görebilirsiniz. Yalıkavak'taki bol makyajlı, yüksek topuklu kadınların aksine daha rahat takılan insanların adresi burası. Ben gittiğimde İlhan Erşahin sahnedeydi. Pazarları da bu yazın hitlerinden 'Raf' parçasını yazan ve sesiyle ruh katan Jabbar sahneye çıkıyor. Bodrum'un havalı hallerinden sıyrılmak isteyenlere iyi geliyor.


Arda Önen



Bu yaz Türkbükü'ne burun kıvırırken, kendimi Bella Sombra Hotel'in cumartesi akşamüstü partisinde buldum. İskender Paydaş ve orkestrasının canlı performans sunduğu bu partiler, günbatımı saatlerinde yapıldığı için sıcaktan kavrulmuyorsunuz, havadar bir şekilde eğleniyorsunuz. Sağda solda tanıdık simalar... Benim gittiğim partide Deniz Akkaya, Özgür Aras ve Yonca Evcimik gibi isimler vardı. Sahnedeki ikilinin performansı da, repertuvarı da hop oturup hop kaldıran cinstendi. Tadına doyamadığım için bayramda tekrar gideceğim. Unutmadan, otelin sahibesi Şebnem Ercantürk'e şapka çıkarıyorum. Patron koltuğunda oturup emirler vermek yerine, olayın içinde olmayı tercih ediyor ve tüm misafirlerle tek tek ilgileniyor. Ona co-pilot koltuğunda eşlik eden Murat Özalp'in de başarıda büyük payı var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA