Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Defilelerden partilere...

İstanbul Bienali bugün Fransız Sarayı'ndaki resmi bir davetle açılıyor. Çağdaş sanatlı bir akşam öncesi Mercedes Benz Fashion Week Istanbul kapsamındaki defilelere gideceğim. Zorlu Center; gündüz kuşağı kadınlarının, moda avcılarının yaşam üssü olacak. Her köşeden iddialı stiller fırlayacak! Raşit Bağzıbağlı ve de Özgür Masur, bugün şov yapacak. Gece ise Neslihan Atagül Doğulu'nun Sakıp Sabancı Müzesi'nde Pantene ile beraber düzenlediği Miracle Night Party var.

Yarın da hızlı ve iddialı; 10.30'dan 21.30'a kadar sıra sıra defileler var. O günün star tasarımcıları da Emre Erdemoğlu ve Mehtap Elaidi. Ayrıca Lütfi Kırdar'daki çağdaş sanat fuarı Contemporary'nin öz izleme günü. Sabah VIP isimler sanat fuarında olacak. Ayrıca bu sene Ortaköy'ün ünlü deniz ürünleri restoranı Capricorn ve de Fenix; fuar alanında pop-up restoranlarını açacak, popüler isimler orada arz-ı endam edecek. Aynı zamanda Bünyamin Aydın'ın kurucusu olduğu Les Benjamins'in Nişantaşı Studio11'de The Eagle Hunter partisi var.

Perşembe günü moda haftası kapsamında Deniz Berdan'ın ve Sudi Etuz markasının yaratıcısı Şansım Adalı'nın defilesi gerçekleşecek. Şansım'ın partisi Zorlu Cantinery'de. Akşamında ise Lucca'da Contemporary İstanbul partisi var. Geceyi uzatmak isterseniz; Nişantaşı Must'taki Made in Mykonos partisine katılabilirsiniz. Mikonos'un ünlü DJ'lerinden Vassili Tsili Christos geliyor.

Peki ya cuma? İstanbul Bienali'nin Soho House'daki partisi dikkat çekerken, akşamında ise Maçakızı'nın sahibi olan ve dünyanın dört bir yanında düzenlediği davetlerle bilinen Sahir Erozan'ın Contemporary şerefine düzenlediği ev daveti var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA