Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Yeni erkek profili: AVM babaları

İstanbul'daki koşuşturmamın içinde Zorlu Center ve İstinyePark'ta bolca vakit geçirme fırsatım oldu. O sırada gözüme çarpan bir erkek profilinden bahsedeceğim: AVM babaları. Sayıları o kadar fazla ki değişen dengelerin sinyalini veriyorlar. Kucaklarında veya pusetlerde çocukları, ellerinde alışveriş torbaları; günlerini AVM'lerde geçiriyorlar. Ev alışverişlerini de yapıyorlar. Muhtemelen o ailelerde çalışan taraf kadınlar. Bu kocalar evlerine dönüp bir de çamaşıra, bulaşığa girişiyor, bir de yemek yapıyorsa vay hallerine! Siz de AVM turuna çıktığınızda şöyle bir etrafınıza göz gezdirin; bu profile uyan adamlardan bolca göreceksiniz.

Birbirlerine kılıç çeken kadınlar!
Bu aralar şehir insanlarından öğrendiğim, 'Yok artık' dedirten hal ve tavırlar:
'Bu mekana ilk ben geldim. O kadını sevmiyorum gitsin' diyen bir başka rakip kadın. Cat fight, yani kadınların birbirine kılıç çekme durumu. Geçtiğimiz günlerde Lucca'da başıma geldi. Bu denli iddialı bir tavır sergilemek neyin kafası? Rahatsız oluyorsan sen gidersin! Gövde gösterisine gerek yok, öyle değil mi?
Sosyal medyası için mekan mekan davet aşındıran dijital kafalar. Tek bir kelime etmez, hal hatır sormaz bir de size fotoğrafçı muamelesi yaparlar.
Restoranlarda hesap gelmeden 'Birkaç dakikaya dönüyorum' deyip kalkan ve dönmeyen insanlar.
Yapmadığı işi, sahip olmadığı parayı anlatan, kendini övüp duranlar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA