Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Hepimiz AVM insanıyız

Yine bol kutlamalı bir haftayı geride bıraktık. Geçtiğimiz hafta İstinyePark'a gidenler, AVM'nin 10'uncu yılı sebebiyle düzenlenen Mahmut Orhan, Deeperise ve Jabbar'lı konserle dans edip coşmuştu. Ardından Zorlu Center'daki, gündüz kuşağı kadınlarının buluşma noktası Morini aynı heyecanı yaşadı; burası da beşinci yılını kutlamış.
Bakalım bu yıl başka hangi mekanlar sektörde kalmalarını kutlayacak? Mekancılara da hak vermeli; bu devirde onca mekan art arda açılıp kapanırken iyi işler yapıp ayakta durabilene şapka çıkartmalı. O zaman hepsine 'İyi ki doğdunuz' diyoruz...
Not: Eski zamanlarda AVM kutlamaları çok sıkıcı gelirdi, 'Ne işimiz var orada! Kaç kaç kaç!' dedirtirdi. Anlaşılan şu ki, artık hepimiz AVM insanıyız ve buralarda düzenlenen birçok etkinlik, bizim fazlasıyla ilgimizi çekiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA