Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Cenazenin PR’ı yapılır mı!

Geçenlerde bana gelen bir e-posta... Sosyetik bir ismin aile fertlerinden biri vefat ediyor. Camide çekilmiş fotoğrafları, basın bülteni ve de evdeki taziye gününden çekilen fotoğraflar; bir e-postayla medyaya servis ediliyor. Bu kişinin Instagram sayfasında da benzer fotoğraflar görmüştüm ve "Nasıl ya! İnsan en acı gününde dua ederken fotoğraf paylaşır mı? Yok artık, iyice kafayı kırdık" demiştim. Bir de üstüne bu detaylı e-postayı alınca afalladım. Demek ki toplum olarak iyice sıyırdık!
Bir de ünlü sanatçıların menajerlerinden gelen e-postalar var: 'Ünlü oyuncu, yeni sevgilisiyle aynı eve çıktı', 'Ünlü şarkıcı, milyonluk otomobil aldı'... O ismin arzu ettiği şekilde köpürtülmüş bültenler... Şimdi soruyorum; bu ünlü isimler, ısmarlama haberlerinin gazetelerde yer almasını isterken, sokakta gördüğü gazetecilere neden 'İstemiyorum, çekme, uzak dur benden' gibi bir tavır sergiliyorlar? Garipsiniz, çoook garip...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA