Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Hepimize bir dublör lazım!

İstanbul sınırlarından uzak, 48 saatlik Antalya çıkarmasından sesleniyorum. Katıldığım organizasyonun eğlenceli kısmında Işın Karaca sahnedeydi.
Uzun zamandır izlemediğim için unutmuşum ancak Işın'ın sahnesi, repertuvarı, nabzı tutmak için izleyicilerle yarattığı sinerji ve o meşhur davul şovu şahaneydi. Magazine bulaşmadan, ona buna atarlanmadan, sessiz sakin icra ettiği mesleğinde Işın'ı tebrik ediyorum; sayende yüzlerce insan çok eğlendik.
Şimdi gelelim bu hafta sonu ağıma takılan mevzulara...
ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın dublörü ile yer değiştirdiğine dair iddia, geçtiğimiz günlerin en çok konuşulan mevzusuydu. Bir süredir komplo teorisyenlerinin tartıştığı bu iddiayı öne süren de ünlü oyuncu ve komedyen Andrea Wagner Barton oldu. Söylemem gerekir ki bence şahane fikir, gitmek zorunda olduğunuz yerlere sizin yerinize giden birileri var, siz de evde ayaklarınızı uzatıp çekirdek çitliyorsunuz. 'Keşke benim de dublörüm olsa' denilebilecek durumlar vardır elbette. İşte benimkiler:
1- İşe keşke dublörüm gitse, sabahın erken saatlerinde gözümü açmak zorunda kalmasam.
Toplantılara boğulduğum günlerde yardımıma koşsa keşke!
2- Hele ki o gündüz kuşağı davetleri, gitmediğinizde size trip atan arkadaşlarınızın özel kutlamaları da tam 'Dublör yetiş' dedirten en önemli zamanlar arasında.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA