Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Bu sezon püsküller payetler taşlar çok moda

Soğuk havaların kendisini hissettirmesine az kaldığı şu günlerde kapalı mekan, davet ve düğün sezonunun açıldığının müjdesini vereyim.
Müjde diyorum çünkü davetlerde bu sezon fazlasıyla şık ve gösterişli olacağız.
Püsküller, tüyler, transparanlar, payetler, taşlar; hepsi trendler arasında...
Hal böyleyken, gece gezmelerinde, özellikle de önemli gün, düğün ve davetlerde nasıl kombinler yapmamız gerektiğini, tüm bu detayları hangi stilde bir arada toplayıp trendy görüneceğimizi aktarayım hemen... Bence, gecenin en muhteşem kadını olmak istiyorsanız; 'Muhteşem Gatsby' (Great Gatsby) filmindeki detayları gözünüzün önüne getirmelisiniz. Adı gibi; ne muhteşem bir filmdi ama! Özellikle başrol karakterlerinden 'Daisy'nin ve parti sahnelerindeki kadınların kostümleri muhteşemdi. 1920'leri konu alan filmde trendler yine şimdiki gibi tüyler, payetler, transparanlardan oluşuyordu. Herkes 'Gatsby kadını' olmaya hazırsa; gelelim özel gecenize özel alışveriş tüyolarına...

ROMANTİK DANTEL
Aslında transparan ya da dantel detaylı elbisenizle seksi havaya bürünmek yerine; biraz gotik, biraz da romantik bir görünüm elde etmeye çalışmalısınız.
Bu trendle ilgili uymanız gereken diğer bir kural ise; transparan detayınızın altına her hangi bir kumaşın kesinlikle gelmemesi.

PAYET VE PÜSKÜLLER
Payetlerin görünümünüze ışıltı, tüylerin ise ulaşılmazlık havası katacağı kesin.
Diğer taraftan, danslı bir davete katılacaksanız; püsküllerin hareketinden yardım almanızı öneririm. Filmin dans sahnelerini hatırlarsanız; püsküllerin ne kadar da etkili olduğunu anlayacaksınız.
1920'li yıllardan ışınlanan püsküllere gardırobunuzda mutlaka yer vermenizi öneriyorum.

PIRILTI ŞART
Dönemin en önemli trendi saç aksesuvarları, sizi direkt Gatsby kadını yapacak. Bu sefer, 'Pırıltıyı bir yerde kullanın, rüküş olmayın' kuralını takmıyor, dilediğiniz her yerde taşlara, payetlere, pırıltılara yer vermenizi öneriyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA