Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

İster militer, ister ponponlu 2017’ye şapka çıkarın

Yeni bir yıl yaklaşırken, yepyeni heyecanlar da bizi bekliyor. Bu heyecanı en çok da kadınlar seviyor. '2017 benim yılım olacak!' diyen kaç kişi var aranızda? 2017'de fark yaratmak isteyenler, 'En fit ben olacağım. Tarzımı değiştireceğim, yeni bir ben olacağım' diyenler; parmakları göreyim lütfen!
Beni sorarsanız, işe şapkalardan başlamaya kararlıyım. Yeni yıla şapka çıkarıyor; 2017 şapka yılı olsun diyorum.
Aslında her şey o kadar basit ki... Kadınlar yalnızca birkaç minik değişiklikle hayatlarına renk katabiliyor. Kullanmaya bir türlü cesaret edemediği o kırmızı ruj ya da sezonun en bomba ruj rengi trendi laciverti sürdükleri ya da en yüksek pontlu ayakkabıyı ayaklarına geçirdikleri an; şıp diye değişebiliyor hayat onlar için. Ama en çok stil sahibi bir şapkanın havanızı değiştireceğini unutmayın; denemediyseniz buradan yakın! Stilinizle fark yaratmanın en kolay yolu; şapka takmak.
Aksesuvar trendlerinin başını şapkalar çekerken; siz de bu sezon, daha önce hiç yapmadığınız kadar şapkalara yatırım yapın. Birbirinden farklı tasarımlardaki şapka seçenekleriyle görünümünüze; ister eğlenceli, ister cool bir hava, ister gizem katabilirsiniz.

Walker hat olarak adlandırılan, kovboy şapkalarını anımsatan yuvarlak formlu şapkalar, oldukça cool ve seksi. 'Ortamın dikkat çekici kadını ben olacağım' diyorsanız; tercihiniz kesinlikle walker hat'lerden yana olsun. Birçok stille harmanlayabileceğiniz bu şapkalarla hemen fark edileceksiniz.

Militer tarz uzun bir süredir trend listesinin üst sıralarında, yerini de terk etmeyecek gibi görünüyor.
Ama bence militer detaylı bir şapka, bu stilin vazgeçilmez elemanı olacaktır. Eğer siz de modanın sağlam duruşlu askerlerindenseniz, militer bir şapkayla duruşunuzu daha da sağlamlaştırabilirsiniz.
Fotoğrafta gördüğünüz orijinal militer kepi, birkaç yıl önce Kapalıçarşı'dan, askeri parçalar satan bir dükkandan almıştım.
Ve daha birçok parçaya yatırım yaptığım o dükkan maalesef artık yok!

Kep kullanmak için bir sanatçı olmanıza gerek yok; sanatsever olmanız yeterli. Her rengi güzel olan ancak kırmızısı bir başka güzel olan kepleri birçok markada bulabilir, stilinize sanat katabilirsiniz.

Ponponlu ya da tüylü şapkalar, birkaç sezon önce, aksesuvar trendleri arasında çok gözdeydi. Bu sezon da öyle. Eğlenceyi üzerinizde taşımayı seviyorsanız, bu sevimli şapkalardan mutlaka edinin.

Baskısında vahşi hayvan desenlerinin olduğu şapkalar da zamansız trendler arasında.

Ayrıca, tıpkı paltolarda olduğu gibi, berelerde de bol kesimler revaçta.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA