Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Dengeyi tutturamıyoruz

Mustafa Sandal, Grammy Ödülleri'ne davet edilmiş. Eşi Emina ile kırmızı halı pozunu görüyorsunuz.
Gerçi benim 'Keşke görmeseydim' dediğim bir kareye imza atmışlar. Yılların şarkıcısı, söz yazarı, aranjörü, bir yığın müzik işinin ustası Mustafa Sandal; karısının yanında o kadar sönük kalmış ki, adamın haline baya üzüldüm. Emina Sandal da işi o kadar abartmış ki, sanırsınız Grammy'de sahne alacak. Kusursuz fiziği için Raisa&Vanessa elbise seçmiş. Ama 'Kıyafetini seçerken kocasını da düşünseymiş' dedirtecek kadar iddialı.
Mustafa Sandal'a da özgüveni için kocaman bir bravo.
Davetliler arasında Burcu Esmersoy da var. Bu tarz davetlerde her zaman başarılı seçimler yapan Burcu'ya nazarım değdi herhalde. İnsanın içini kıpır kıpır eden neşeli dişiliğini tamamen öldüren bir elbise seçilmiş. Gerçi bacakları görünüyormuş ama fotoğraflarda hiçbir şey belli değil. Saç ve makyaj tabii ki de her zaman kusursuz.
Asıl starlarımız Mustafa Sandal ve Burcu Esmersoy ama bu bariz tek şarkısını bile bilmediğim Emina Sandal odaklı bir Grammy çıkartması olmuş, yazık olmuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA